Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μπραβάρντ: "Να παίξω και να το χαρώ"

Μπραβάρντ: "Να παίξω και να το χαρώ"

Στην Ελλάδα βρίσκεται από χθες (10/9) η νέα σέντερ του Πρωτέα Βούλας, Σιέρα Μπραβάρντ, η οποία στις πρώτες της δηλώσεις έδειξε έτοιμη για τη νέα πρόκληση της καριέρας της, ενώ αναφέρθηκε και στην Όλγα Χατζηνικολάου με την οποία ήταν και πέρσι συμπαίκτριες

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (10/9) το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Πρωτέα Βούλας. Την Αμερικανίδα σέντερ υποδέχθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" ο άμεσος συνεργάτης του Αλέκου Δάγλα, Γρηγόρης Τασιόπουλος και ο Γενικός Αρχηγός του γυναικείου τμήματος Ηλίας Κουτσοδάσκαλος. Η 25χρονη αφού γνωρίστηκε με το προπονητικό τιμ και τις συμπαίκτριες της παρακολούθησε τη φιλική αναμέτρηση που έδωσε ο Πρωτέας με τον Σπόρτιγκ, στο οποίο η ομάδα της Βούλας επικράτησε με 64-32, ενώ έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Στις πρώτες της δηλώσεις η Αμερικανίδα σέντερ τόνισε:

Για το πώς πήρε την απόφαση να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Πρωτέα

" Στην Ισπανία όπου βρισκόμουν μου είπαν πολύ καλά λόγια για την Ελλάδα και ήθελα να την επισκεφθώ, μου δόθηκε και η ευκαιρία να αγωνιστώ εδώ με τον Πρωτέα οπότε είπα γιατί να μην το κάνω".

Για αν είναι πιο εύκολη η προσαρμογή της επειδή θα υπάρχει στην ομάδα η Όλγα Χατζηνικολάου όπου είχαν αγωνιστεί στην Ισπανία με την Χιρόνα την προηγούμενη σεζόν

" Νομίζω πως ναι , αν και κάνω φίλους πολύ εύκολα. Μου αρέσει να παίζω μπάσκετ, όπως και ο πολύ καλός καιρός και νομίζω η Ελλάδα θα είναι ένα πολύ όμορφο μέρος για όλα αυτά. Φυσικά το ότι στην ομάδα είναι η Όλγα όπου έχουμε αγωνιστεί μαζί θα το κάνει πιο εύκολο στο να προσαρμοστώ".

Για το τι να περιμένουμε από την ίδια φέτος

" Αγωνίζομαι σκληρά, θέλω να παίξω μπάσκετ και να το χαρώ".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ