ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Παρελθόν ο Καπόνο από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν ο Καπόνο από τον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Τζέισον Καπόνο. Ο Αμερικανός ζήτησε να αποχωρήσει από το "τριφύλλι".

Παρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Τζέισον Καπόνο, ο οποίος ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να αποχωρήσει.

Ο Αμερικανός δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον χρόνο συμμετοχής του, όπως ισχυρίστηκε, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πώς ήταν η μη χρησιμοποίηση του στον αγώνα με την Εφές στο ΟΑΚΑ, όπου και έμεινε εκτός δωδεκάδας.

Έτσι, ενημέρωσε τους ιθύνοντες του "τριφυλλιού" ότι θέλει να προχωρήσει στη λύση του συμβολαίου του, καθώς θεώρησε πώς δεν υπάρχει στα πλάνα του κόουτς των "πράσινων", Αργύρη Πεδουλάκη.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: " Ο Τζέισον Καπόνο συναντήθηκε με τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Σκοπός της συνάντησης ήταν να ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα, εξαιτίας του –κατά την άποψή του- μειωμένου χρόνου συμμετοχής του στους αγώνες".

Ο 32χρονος φόργουορντ σε 10 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ είχε 7,7 πόντους, ενώ στην Ευρωλίγκας σε 8 αγώνες σημείωσε 7,4 πόντους.

Με μαύρες φανέλες ο Παναθηναϊκός που τιμά τη μνήμη του Κολοκυθά

Η διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν ξεχνά τον Γιώργο Κολοκυθά και για αυτό θα τιμήσει σήμερα τη μνήμη του, με τους παίκτες της ομάδας να φορούν μαύρη φανέλα και όχι πράσινη, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ