STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Χαραλαμπίδης και Τσαιρέλης οι... μόνοι διψήφιοι

Χαραλαμπίδης και Τσαιρέλης οι... μόνοι διψήφιοι

Το επιθετικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ στο οποίο επικεντρώνεται ο Σούλης Μαρκόπουλος για την "κοιλιά" του "Δικεφάλου" έχει εξήγηση και φαίνεται στην "ακτινογραφία" των παικτών των "ασπρόμαυρων" όσον αφορά την παραγωγικότητά τους. Διαβάστε αναλυτικά...

Τρίτη σερί ήττα για τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Παρασκευής (28/9) με αντίπαλο το Ρέθυμνο, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να εντοπίζει το προβλήμα του ντεφορμαρίσματος του "Δικεφάλου" στην επίθεση όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς κόντρα στην ομάδα του Στέργιου Κουφού.

Και δεν έχει άδικο σε αυτό... Τελευταία οι "ασπρόμαυροι" δεν... βρίσκουν εύκολα καλάθι και είναι γεγονός πως στα ματς με Τρίκαλα, Καβάλα και ΑΓΟΡ ο μέσος όρος πόντων του ΠΑΟΚ φτάνει τους 61,6.

Κι αν μετρήσουμε και τα επτά ματς που έχει δώσει η ομάδα του "Δικεφάλου" (απέναντι σε Καβάλα εντός και εκτός, Απόλλων, Ικαρο, Πανελευσινιακό, Τρίκαλα και Ρέθυμνο), ο ΠΑΟΚ σκοράρει 68,2 πόντους ανά αγώνα.

Επίδοση φυσικά που δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ικανοποιητική. Όταν όμως μόλις δύο είναι οι παίκτες του "Δικεφάλου" που έχουν διψήφιο μέσο όρο πόντων μάλλον αναμενόμενο μοιάζει το επιθετικό πρόβλημα των "ασπρόμαυρων".

"Μαζεύοντας" τους αριθμούς όλων των παικτών του ΠΑΟΚ που έχουν παίξει στα μέχρι στιγμής ματς, διαπιστώνουμε πως ο Χαραλαμπίδης έχει 15.2 πόντους ανά ματς, ο Τσαιρέλης 11,5 και όλοι οι υπόλοιποι κάτω από οχτώ. Κάπως έτσι ο "Δικέφαλος" δεν αποδίδει επιθετικά και είναι δεδομένο πως εν όψει του πρωταθλήματος θα χρειαστεί το "ανέβασμα" πολλών καλαθοσφαριστών του.

Παίκτες όπως οι έμπειροι Παπαδόπουλος, Δέδας και ΜακΓκραθ έχουν αποδείξει στη καριέρα τους πως... το έχουν όσον αφορά το σκοράρισμα, υπάρχει ο Καλλές που γενικώς έχει βελτιωθεί και μπορεί να βοηθήσει στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ κάποια στιγμή θα πρέπει να "ανοίξουν" οι Χάτσερ και Κασελάκης όσον αφορά την βοήθεια στην επίθεση.

Ο μέσος πόντων των παικτών του ΠΑΟΚ στα παιχνίδια που έχουν παίξει (δεν έχουν αγωνιστεί όλοι σε όλα τα ματς):

Χαραλαμπίδης: 15.2 μ.ο.

Τσαιρέλης: 11.5 μ.ο.

Καλλές: 7.5 μ.ο.

ΜακΓκραθ: 7 μ.ο.

Χάτσερ: 6.3 μ.ο.

Δέδας: 6 μ.ο.

Μαργαρίτης: 5.3 μ.ο.

Παπαδόπουλος: 5.2 μ.ο.

Κασελάκης: 2.5 μ.ο.

Θεοδωράκος: 2.4 μ.ο.

*Εχουν αγωνιστεί ακόμη οι νεαροί Αμπαράς (τρεις πόντους συνολικά), Λιάπης (οχτώ πόντους συνολικά), Βαρυτιμιάδης (ένα πόντος συνολικά), Κόνιαρης (δύο πόντοι συνολικά), Νικολόπουλος, Πάππος και Κώττας.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ