STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βλασσόπουλος: "Δυνατά στο ελληνικό στοιχείο ο Παναθηναϊκός"

Βλασσόπουλος: "Δυνατά στο ελληνικό στοιχείο ο Παναθηναϊκός"

Ο Γιώργος Βλασσόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για την απόκτηση του Νίκου Παππά και του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς από τον Παναθηναϊκό. "Μπαίνει δυνατά στο ελληνικό στοιχείο ο Παναθηναϊκός", τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας προπονητής.

Ο Παναθηναϊκός προχώρησε στην απόκτηση του Νίκου Παππά και του Βλαδίμηρου Γιάνκοβιτς , οι οποίοι υπέγραψαν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με το "τριφύλλι".

Ο τεχνικός της Εθνικής Εφήβων το 2008 και Νέων του 2009 που οδήγησε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην κορυφή της Ευρώπης τον πρώτο χρόνο και στο ασημένιο του Μουντομπάσκετ Νέων τον αμέσως επόμενο, Γιώργος Βλασσόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για τους δύο νεαρούς παίκτες που είχε υπό τις οδηγίες του.

Διαβάστε επίσης: "Διάνα" με τους... διόσκουρους Γιάνκοβιτς και Παππά...

" Ο Νίκος Παππάς ήταν ο αρχηγός εκείνης της ομάδας. Είναι εκρηκτικός παίκτης. Έχει ταλέντο και μπορεί να κάνει πολλά πράγματα μέσα στο παρκέ. Σκοράρει, διαθέτει καλή πάσα, παίζει άμυνα και "κυνηγάει" το ριμπάουντ. Είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης για την αντίπαλη ομάδα", ανέφερε αρχικά για τον Νίκο Παππά και πρόσθεσε στη συνέχεια:

" Ο Νίκος μετά την επιτυχία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2008 και στο Μουντομπάσκετ του 2009, χρειάστηκε χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα από το να παίζεις με την Εθνική Εφήβων ή Νέων και από το να είσαι έτοιμος να προσφέρεις σε έναν σύλλογο με υψηλές απαιτήσεις. Οι προπονητές του τον στήριξαν στον Πανιώνιο, τόσο ο Θανάσης ο Σκουρτόπουλος, όσο και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, βρήκε τον δρόμο του και πλέον η φυσική εξέλιξη με βάση και το παιχνίδι του ήταν να φορέσει τη φανέλα ενός συλλόγου του μεγέθους του Παναθηναϊκού".

Βλασσόπουλος: "Δυνατά στο ελληνικό στοιχείο ο Παναθηναϊκός"
INTIME SPORTS

Στη συνέχεια, ο Έλληνας προπονητής μίλησε για τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς: " Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς είναι ένα πολύ χαρισματικό παιδί με τεράστιο ταλέντο. Θεωρώ πως στη θέση του είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ελλάδα, ενώ στην ηλικία του από τους καλύτερους στην Ευρώπη.

Παίζει πολύ καλή άμυνα, παίρνει ριμπάουντ, σκοράρει, ενώ δουλεύει και το πικ-εν-ρολ, ώστε να το βάλει στο παιχνίδι του. Παίζει με συγκέντρωση και δημιουργεί πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Όπως και ο Νίκος αν συνεχίσουν να δουλεύουν μπορούν να πετύχουν ακόμα περισσότερα πράγματα".

Τέλος, για την κίνηση του Παναθηναϊκού να αποκτήσει τους δύο νεαρούς ταλαντούχους παίκτες δήλωσε: " Ο Παναθηναϊκός μπαίνει πλέον δυνατά στο ελληνικό στοιχείο. Απέκτησε δύο πολύ καλούς νεαρούς παίκτες. Όπως είχε κινηθεί και ο Ολυμπιακός με την απόκτηση των Παπανικολάου, Σλούκα και Κατσίβελη. Μην ξεχνάμε ότι από εκείνη την Εθνική του 2008 και του 2009, πολλοί παίκτες τώρα βρίσκονται στην Εθνική ομάδα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ