STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βετούλας: "Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό"

Βετούλας: "Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας τόνισε πώς η ομάδα του θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας μίλησε για την εκτός έδρας νίκη της ομάδας του απέναντι στον Πανελευσινιακό με 69-68.

" Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα. "Βγάζει" υγεία. Εκμεταλλευτήκαμε το άγχος των γηπεδούχων και νικήσαμε", δήλωσε ο Βετούλας και πρόσθεσε:

" Πήραμε 10 παραπάνω ριμπάουντ, στο β' ημίχρονο και αυτά έκαναν τη διαφορά. Ο Λάρι (Τέρνερ) επίσης, βοήθησε πολύ. Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό".

Ο Βλάντο Πέτροβιτς δήλωσε: " Δεν παίξαμε καλά, παρ' όλα αυτά καταφέραμε να νικήσουμε και είναι σημαντικό να κερδίζεις και όταν δεν παίζεις καλά. Αλλες φορές ήμασταν άτυχοι. Τώρα ήταν η σειρά μας να χαρούμε. Συγχαρητήρια στην Ελευσίνα".

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας είπε: " Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα. Αυτήν τη φορά ήμασταν εμείς εκείνοι που χάσαμε στον πόντο. Προσπαθήσαμε να πάρουμε διαφορά ασφαλείας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, για την τελευταία επίθεση και για τη συγκέντρωση που είχε".

Ο Γιάννης Κυριακόπουλος ανέφερε: " Ηταν δύσκολο παιχνίδι που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά σταθήκαμε άτυχοι στα τελευταία ριμπάουντ. Πρέπει να συνεχίσουμε, σηκώνοντας το κεφάλι και να προχωρήσουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ