STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Βετούλας: "Η ομάδα θα είναι στα πλέι οφ"

Βετούλας: "Η ομάδα θα είναι στα πλέι οφ"
INTIME SPORTS

Τα όσα είπε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας που "μοίρασε" συγχαρητήρια σε παίκτες, συνεργάτες αλλά και στη διοίκηση

Συγχαρητήρια μοίρασε μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών, Νίκος Βετούλας.

Συγκεκριμένα είπε:

" Ήταν μία σημαντική νίκη, γιατί μετά την εξασφάλιση της παραμονής μας στην κατηγορία, με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα θα είναι και στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ παίζει με έναν Αμερικάνο και πολλούς Έλληνες παίκτες κι εδώ που έχει φτάσει είναι πολύ σημαντικό και μπράβο τους. Ο ΠΑΟΚ με ψηλά σχήματα που αρέσουν στον κόουτς κατάφερε να πάρει διαφορές στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο εμείς δεν παίξαμε καλά. Για ένα ακόμη παιχνίδι μας βοήθησαν τα χαμηλά σχήματα για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι.

Κάναμε λάθη πάνω στον ενθουσιασμό μας, όπως για παράδειγμα ότι δεν κάναμε φάουλ στο 71-68, ενώ το είχαμε πει στο τάιμ άουτ. Όπως και στα τελευταία λεπτά της παράτασης που δεν παίξαμε έξυπνα και κάναμε βήματα. Είναι σημαντικό αυτό που κάναμε, αν αναλογιστούμε πως ξεκινήσαμε πέρσι τον Ιούλιο. Συγχαρητήρια σε όλους, στη διοίκηση, στους συνεργάτες μου, στους παίκτες, που δεν παρασυρθήκαμε, αλλά δουλέψαμε σκληρά για την ομάδα".

Ο φόργουορντ του Απόλλωνα, Ανδρέας Πελεκούδας, ανέφερε: " Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια. Είχαμε μεγάλη διακοπή που μας επηρέασε, ήμασταν εκτός ρυθμού, για αυτό και δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και φτάσαμε στη νίκη".

Μαρκόπουλος: "Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσουμε"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος, τόνισε: " Είμαι χαρούμενος που έρχομαι τρίτη φορά φέτος στην Πάτρα, σε ένα γήπεδο που ήταν γεμάτο, με πολλά παιδάκια, οικογένειες και ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Είναι πολύ καλό να γεμίζουν έτσι τα γήπεδα. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα, που είναι καλή ομάδα, το έδειξε σε όλο το πρωτάθλημα φέτος και έδειξε στοιχεία ομάδας που μάχεται στο γήπεδο.

Η εικόνα του σημερινού αγώνα ήταν διαφορετική στα δύο ημίχρονα. Στο πρώτο καταφέραμε να πάρουμε μία διαφορά 13 πόντων, η οποία έπεσε στους 11 στη λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο κι από την στιγμή που η διαφορά πήγε στους 16, ο Απόλλων άρχισε να πιέζει σε όλο το γήπεδο και μας οδήγησε σε πολλά λάθη. Δεν σεβαστήκαμε ορισμένα πράγματα μέσα στο παιχνίδι κι όταν γίνεται αυτό, το πληρώνεις. Χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο πιστεύω ότι δεν έπρεπε να χάσουμε. Πρέπει να δουλέψουμε, ώστε αυτά τα λάθη που κάναμε σήμερα, να μην τα κάνουμε ξανά, γιατί έχουμε σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια".

Για το χειροκρότημα των φιλάθλων της Πάτρας προς την ομάδα του ΠΑΟΚ: " Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική και από τους φιλάθλους του Απόλλωνα, αλλά και από τους δικούς μας φιλάθλους που ήρθαν στο γήπεδο. Αυτή η ατμόσφαιρα πρέπει να υπάρχει παντού".

Για τις ήττες της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια: " Τον τελευταίο καιρό η ομάδα έχει πολλά προβλήματα. Ο Τσαϊρέλης δεν ήρθε μαζί μας και ουσιαστικά έχει πρόβλημα εδώ και έναν μήνα, ενώ ο Παπαδόπουλος έχει κάνει μαζί μόνο μία προπόνηση εδώ και καιρό. Αυτό δημιουργεί προβλήματα και στην προπόνηση. Η ομάδα έχει κάνει αρκετές ήττες τελευταία, αλλά νομίζω ότι ακόμη και σε παιχνίδια που χάσαμε, είχαμε καλή παρουσία, όπως στο Ρέθυμνο, αλλά και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Σε άλλα ματς δεν πήγαμε καλά, αλλά κι αυτό είναι φυσιολογικό για μία ομάδα στην πορεία ενός ολόκληρου πρωταθλήματος".

Ο πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ, Ντίνος Νικολόπουλος, υπογράμμισε: " Μπορεί το παιχνίδι να μην είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για μας, αλλά είμαστε στον ΠΑΟΚ και φυσικά θέλαμε να το κερδίσουμε. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε, ίσως έπαιξε ρόλο και η κούραση αφού το ματς πήγε στην παράσταση, ίσως και κάποια χαμένα ριμπάουντ στο τέλος.. Κοιτάμε πλέον τη συνέχεια. Εχουμε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να τελειώσει η κανονική περίοδος και μετά θα πρέπει να αφοσιωθούμε στο Ρέθυμνο, που είναι και ο βασικός μας στόχος στην πρώτη φάση των πλέι οφ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ