STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τζόρτζεβιτς: "Δεν μπήκαμε στο ματς με πνεύμα νικητή"

Τζόρτζεβιτς: "Δεν μπήκαμε στο ματς με πνεύμα νικητή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς, επισημαίνοντας πως η ομάδα του βελτιώθηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης. Τι δήλωσε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε μεν, αλλά πήρε τη νίκη επί της Κηφισιάς στο Ζηρίνειο για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για την πρωτιά στη regular season της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δήλωσε αρχικά πως " ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς μετά την ήττα που γνωρίσαμε πριν από δύο μέρες στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές. Ξέραμε πως θα ήταν ένα σκληρό ματς με πολλές επαφές. Στην αρχή μπήκαμε κουρασμένοι αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Μετά τα πρώτα οκτώ λεπτά ξεκινήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Δεν μπήκαμε στο ματς με πνεύμα νικητή", για να προσθέσει:

" Είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα απέναντι στον Ελ Αμίν. Ο Καλάθης ήταν ο προσωπικός του αντίπαλος αλλά θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι πρέπει να γίνεται ομαδική δουλειά. Μετά βρήκαμε ισορροπία και καταφέραμε να παίξουμε σε καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο. Είχαμε απουσίες και διαφορετικό ροτέισιον. Παίξαμε το παιχνίδι χωρίς Φελντέιν και χωρίς Διαμαντίδη. Μπήκαν κάποιοι άλλοι που κάλυψαν ισάξια το κενό και τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Θέλω να συγχαρώ την Κηφισιά και τον κόουτς της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο κάτι που τους είχα ξαναπεί στο ΟΑΚΑ. Διαθέτει πολύ καλή ομάδα, πολύ καλή χημεία και τους εύχομαι καλή επιτυχία για τη συνέχεια".

Από μέρους των παικτών του "τριφυλλιού", ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα είπε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο τέλος προσπαθήσαμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Βγάλαμε ψυχή. Μπράβο στους συμπαίκτες μου. Ήταν σημαντικό να ολοκληρώσουμε με νίκη την κανονική περίοδο και τα καταφέραμε".

Παπαθεοδώρου: "Πετύχαμε τον στόχο μας"

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου συνεχάρη αρχικά τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του και, εν συνεχεία, υποστήριξε ότι " ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια. Ξέρει πολύ καλά το παιχνίδι. Είχε πολύ καλές επιλογές στην επίθεση και είχε και πολύ καλό ρυθμό. Προσπαθήσαμε να του δημιουργήσουμε προβλήματα αλλά όταν ανέβασε ψηλά την άμυνα του, έκλεψε μπάλες και βρήκε εύκολα καλάθια. Ο Παναθηναϊκός αν και προέρχεται από ένα δύσκολο ματς και τον περιμένουν ακόμα πιο δύσκολα μας σεβάστηκε απόλυτα. Εμείς πετύχαμε τον στόχο μας. Τερματίσαμε 6οι. Αυτό είναι άθλος για την ομάδα μας. Σε 3 χρόνια μία βγήκαμε 5οι και μία 6οι. Αυτό που κάνουμε το αγαπάμε και είμαστε όλοι περήφανοι. Τα ματς που έχουμε με τον Άρη θα είναι δύσκολα. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό, είναι η μοναδική ομάδα που μας εκπροσωπεί στην Ευρώπη τώρα. Μακάρι να πετύχει τον στόχο του".

Τέλος, ο Δημήτρης Σταμάτης είπε: " Μπήκαμε δυνατά στο ματς και δυσκολέψαμε τον Παναθηναϊκό αλλά είχε τις λύσεις και κέρδισε δίκαια. Εμείς πετύχαμε τους στόχους μας. Εξασφαλίσαμε νωρίς τη σωτηρία και τώρα πάμε για τα play offs για το καλύτερο δυνατό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ