STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Το Τέραμο "έκλεψε" τον ΜακΓκράθ

Το Τέραμο "έκλεψε" τον ΜακΓκράθ
INTIME SPORTS

Ο Ντόνι ΜακΓκράθ μπορεί να ήρθε στην Αθήνα για να υπογράψει την Παρασκευή συμβόλαιο με τον Ίκαρο Καλλιθέας, αλλά τελικά προτίμησε να το κάνει με την ιταλική Τέραμο.

Στην ιταλική Τέραμο και όχι στον Ίκαρο Καλλιθέας θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Ντόνι ΜακΓκράθ.

Εξέλιξη που ξάφνιασε τους ιθύνοντες της ομάδας της Αθήνας και πολύ περισσότερο τον τεχνικό της Άρη Λυκογιάννη που βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση άλλου σούτινγκ γκαρντ και δη κοινοτικού.

Κι αυτό γιατί ο 27χρονος ΜακΓκράθ αν και Αμερικανός γκαρντ με ύψος 1.94μ. αγωνίζεται σαν κοινοτικός αφού είναι κάτοχος ιρλανδικού διαβατηρίου.

Υπενθυμίζεται πως ο ΜακΓκράθ ήρθε χθες το απόγευμα της Πέμπτης στην Αθήνα έχοντας λύσει το συμβόλαιό του με την γαλλική Σολέ με σκοπό να υπέγραφε σήμερα το συμβόλαιό του με τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Μία εξέλιξη που θα του επέτρεπε να έκανε το ντεμπούτο του, για τέταρτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου είχε αγωνιστεί στο παρελθόν σε Αιγάλεω (2008-2009), ΑΕΚ (2009-2010) και πέρσι στον ΠΑΟΚ (2010-2011), την προσεχή Τετάρτη στο κλειστό της Γλυφάδας και το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.

Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν για τον Λυκογιάννη δεν στραβώσει το φλερτ που βρίσκεται στην τελική ευθεία με Αμερικανό φόργουορντ που επίσης έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα και έχει στα χέρια του την πρόταση του Ικάρου Καλλιθέας.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ