STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Τα μαύρα "διαμάντια" του ΠΑΟΚ

Τα μαύρα "διαμάντια" του ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Οι Μάρκους Γκόρι και Τζέι Αρ Γκίντενς έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις των συμπαικτών τους στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε γιατί.

Οι Μάρκους Γκόρι, Τζέι Αρ Γκίντενς έχουν προκαλέσει την ικανοποίηση όσον αφορά την αγωνιστική τους εικόνα στα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ, όμως, έχουν κερδίσει και τις εντυπώσεις των συμπαικτών τους.

Ο λόγος για τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του "Δικεφάλου", Μάρκους Γκόρι και Τζέι Αρ Γκίντενς, για τους οποίους όσοι τους ζουν καθημερινά μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

Οι τελευταίοι έχουν λένε τα καλύτερα για τους δύο Αμερικανούς που φαίνεται να έχουν όλο το... πακέτο.

Ο άψογος επαγγελματίας Γκόρι

Ο πρώτος εκπλήσσει με την ποιότητα του ως παίκτης και όντας ένας καλαθοσφαιριστής με αναμφισβήτητη εμπειρία προσπαθεί καθημερινά στις προπονήσεις να κάνει καλύτερους τους νεότερους παίκτες της ομάδας.

Τους δίνει ουκ ολίγες φορές συμβουλές προσπαθώντας να περάσει στοιχεία που θα τους βελτιώσουν αγωνιστικά, ενώ όσον αφορά τον χαρακτήρα του είναι "διαμαντένιος", σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι μιλούν για ένα ήρεμο άνθρωπο. Όσον αφορά τον Τζέι Αρ Γκίντενς, η συνεχής άνοδος του στα τελευταία παιχνίδια μοιάζει κάτι το... αναμενόμενο γι' αυτούς που τον ζουν καθημερινά.

Ο... τρελός και δουλευταράς Γκίντενς

"Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του στις προπονήσεις", λένε χαρακτηριστικά οι τελευταίοι για τον 26χρονο φόργουορντ. Ο Γκίντενς δείχνει ιδιαίτερο ζήλο στο καθημερινό πρόγραμμα της ομάδας, φανερώνει πως θέλει να αρπάξει από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δίνεται να παίξει με την φανέλα του ΠΑΟΚ και αυτό είναι κάτι για το οποίο έχει εντυπωσιάσει τους συμπαίκτες του, οι οποίοι στέκονται συν τοις άλλοις και στον χαρακτήρα του.

Η φράση "είναι πολύ ωραίος τύπος", ακούγεται συχνά για τον ίδιο που μοιάζει με... κλασσικό Αμερικανό. Τρελός (με την καλή έννοια) και αυθόρμητος, ο Γκίντενς δημιουργεί ένα άκρως ευχάριστο κλίμα στις τάξεις της ομάδας με τα καμώματα του.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ