STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σκουρτόπουλος: "Οδηγός για τη συνέχεια"

Σκουρτόπουλος: "Οδηγός για τη συνέχεια"

Ικανοποιημένος έμεινε ο κόουτς του Ικάρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος από τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Άρη.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ίκαρος Καλλιθέας στη νίκη στο κλειστό της Γλυφάδας απέναντι στον Άρη με 69-54.

" Είμαστε σε πολύ ευχάριστη θέση, καθώς κάναμε μια νίκη που την είχαμε ανάγκη. Με ενδιέφερε να κάνουμε ένα καλό ματς για να πιστέψουν τα παιδιά, ότι μέσα από την σκληρή δουλειά θα παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο", δήλωσε ο Σκουρτόπουλος και συνέχισε:

" Δεν έχουμε κανένα παράπονο από τον τρόπο που δουλεύουν. Είδαμε το ματς με τον Άρη σαν τον τελικό και προσπαθήσαμε τις αδυναμίες του Άρη να τις κάνουμε δικό μας αβαντάζ".

Έπειτα ανέφερε: " Πρέπει αυτό το ματς να είναι οδηγός για την συνέχεια. Στο τέλος πήραμε τα τάιμ-άουτ για να καλύψουμε τη διαφορά. Συνεχίζουμε και το μόνο πρόβλημα είναι κάποιοι μικροτραυματισμοί. Η απόφαση μας είναι να δουλέψουμε με αυτούς τους παίκτες ως το τέλος και σιγά σιγά να βάλουμε κάποια νέα παιδιά".

Ο Γιώργος Τσιάρας πρόσθεσε. " Έχουμε ένα μίνι πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και θέλουμε να κάνουμε όσο το δυνατόν πιο πολλές νίκες. Δουλεύουμε κάποια καινούρια πράγματα, θέλω να πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι πολύ καλύτερη".

Αλεξανδρής: "Ο Ίκαρος κέρδισε δίκαια"

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής τόνισε: " Ο Ίκαρος έπαιξε πολύ καλύτερα και κέρδισε δίκαια. Εμείς αν και ήρθαμε φιλοδοξίες να παίξουμε τουλάχιστον καλά, δεν τα καταφέραμε. ¨Έτσι όπως είμαστε είναι δύσκολο να νικάμε εκτός έδρας. Δυστυχώς η απόδοση μας δεν ήταν τέτοια για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μείνει λίγοι, δεν χρειάζεται να αναμασάμε τα προβλήματα. Πρέπει να κοιτάξουμε το μέλλον.

Κακά τα ψέματα, είμαστε λίγοι. Ο Ταπούτος παίζει τραυματίας και λείπει ο τσαλδάρης που είναι πολύ σημαντικό. Συν τον ηγέτη που ήταν ο Τζέιμς. Είμαστε στο στάδιο που ήμασταν στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Είναι πολλοί ρούκις και δεν μπορούν να ανταποκριθούν. Είναι καταπονημένοι. Άλλοι προοδεύουν, άλλοι έχουν αργή εξέλιξη. Δεν τρέφω αυταπάτες γι’ αυτό λέω να κοιτάξουμε στο μέλλον.

Για την ενίσχυση πρέπει να δούμε τι θα γίνει με την ΦΙΜΠΑ, για να πάρουμε τουλάχιστον έναν παίκτη. Ώστε να σταθούμε με αξιοπρέπεια τουλάχιστον στα εντός έδρας ματς".

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ δήλωσε: " Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία που δεν καταφέραμε να αξιοποιήσουμε. Δεν είχαμε ζωντάνια και πάθος. Κοιτάμε την επόμενη μέρα με άλλο μάτι. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ