STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σκαραφίγκας: "Χρειαζόμαστε όσο τίποτα τη νίκη"

Σκαραφίγκας: "Χρειαζόμαστε όσο τίποτα τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πατρών. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Εζιούκου.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας μίλησε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα, λέγοντας πώς οι παίκτες του θέλουν πολύ το ματς στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

" Παίζουμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία είναι πανίσχυρη στην έδρα της", ήταν τα πρώτα λόγια του Έλληνα προπονητή, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Για μας είναι μεγάλη ευκαιρία μετά την μεγάλη νίκη με τον Πανιώνιο και την ψυχολογική ανάταση να πάμε και να "χτυπήσουμε" ένα παιχνίδι το οποίο το χρειαζόμαστε όσο τίποτε στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή".

Από την πλευρά των παικτών, ο Καλίστους Εζιούκου δήλωσε: " Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να πάμε στην Πάτρα με σκοπό να πολεμήσουμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να παλέψουμε την κάθε φάση και το κάθε ριμπάουντ ,όπως κάναμε στο ματς με τον Πανιώνιο. Αν τα κάνουμε αυτά,με λίγη τύχη,μπορούμε να φύγουμε νικητές".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ