STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Επικίνδυνοι με το μακρινό σουτ"

Πρίφτης: "Επικίνδυνοι με το μακρινό σουτ"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης μετά το τέλος του αγώνα παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε η Καβάλα, ενώ τόνισε πως με όπλο τα τρίποντα η ομάδα του αύξησε τη διαφορά

Ικανοποιημένος που η ομάδα του στο β' γύρο δείχνει ένα βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο παρουσιάστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης ο οποίος στάθηκε και στα πολλά εύστοχα τρίποντα της Καβάλας που την οδήγησαν στη νίκη με 81-67 επί του Περιστερίου.

Ο προπονητής της Καβάλας επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δουλεύει καλά έχοντας αποφύγει και σοβαρούς τραυματισμούς που θα της στερούσαν σημαντικούς παίκτες.

"Στο δεύτερο γύρο έχουμε βελτιώσει πολύ τις εμφανίσεις μας και αυτό με ικανοποιεί. Δεν έχουμε αλλάξει παίκτες, ούτε είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς και λογικό είναι από παιχνίδι σε παιχνίδι να βελτιωνόμαστε", υπογράμμισε ο Δημήτρης Πρίφτης και συνέχισε:

"Επίσης, έχουμε καλό μακρινό σουτ που όταν μας «βγει» γινόμαστε επικίνδυνοι για όλες τις ομάδες. Προβληματιστήκαμε για το λόου ποστ, αλλά με τρίποντα αυξήσαμε τη διαφορά".

Τους παίκτες της Καβάλας εκπροσώπησε ο Πάτρικ Ο Μπράιαντ ο οποίος υπογράμμισε: "Ήταν ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς. Στο πρώτο παιχνίδι είχαμε χάσει με -11, οπότε στο μυαλό μας ήταν η νίκη, με ιδανικό να καλύψουμε και τη διαφορά.

Έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Καραποστόλου, τον Πάσαλιτς και Στεφανίδη καταφέραμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Ήταν δύσκολη εβδομάδα για εμάς, με πολλούς τραυματισμούς. Τελικά, καταφέραμε και με τη βοήθεια του κόσμου να πανηγυρίσουμε άλλη μια νίκη".

Πεδουλάκης: "Θα πρέπει να δουλέψουμε"

Στην αντίπερα όχθη ο Αργύρης Πεδουλάκης παραδέχτηκε πως η νίκη της Καβάλας ήταν δίκαιη καθώς ήταν καλύτερη στο γ' δεκάλεπτο του αγώνα. "Ήταν μια δίκαιη νίκη για την Καβάλα. Ηταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Καταλυτικής σημασίας σημείο στο ματς ήταν η αποχώρηση του Καυκή (στο τρίτο δεκάλεπτο, με τραυματισμό)", επισήμανε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Όταν η Καβάλα είναι τόσο εύστοχη και εσύ έχεις μόνο ένας πλέι μέικερ, είναι δύσκολο να κρατήσεις την όποια διαφορά έχεις πάρει. Δεν κάναμε σωστά πράγματα σήμερα και θα πρέπει να δουλέψουμε, για να βελτιωθούμε".

Τέλος, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος υπογράμμισε: "Ήταν δύσκολο ματς, σε δύσκολη έδρα. Είχαμε δυο προσθήκες μέσα στην εβδομάδα και έπρεπε να μάθουμε να παίζουμε και με αυτούς στο ρόστερ. Ο κόουτς μας είπε να περιμένουμε η μπάλα να πηγαίνει στο λόου ποστ.

Είχαμε κάποιες λύσεις εκεί, αλλά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Μοιραία οι γηπεδούχοι κατάφεραν με εύστοχα μακρινά σουτ να αυξήσουν τη διαφορά και να πάρουν τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ