STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Με Μπανκς στο πρωτάθλημα"

Πεδουλάκης: "Με Μπανκς στο πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ξεκαθάρισε πως ο Μπανκς θα είναι από εδώ και πέρα ο 6ος ξένος του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, ενώ αναφέρθηκε στην έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης που ίσως στοιχίσει στο μέλλον

Ο Παναθηναϊκός νίκησε πολύ εύκολα τον Πανελευσινιακό με σκορ 95-68 και πέτυχε την 5η του νίκη για τη Basket League OΠΑΠ.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα, στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης στο α' ημίχρονο και συνέστησε προσοχή στους παίκτες του, γιατί όπως είπε αυτό ίσως το "πληρώσουμε στη συνέχεια".

"Μας έλειπε η συγκέντρωση και ήταν λάθος που προσπαθούσαμε από την επίθεση να μπούμε μέσα στο παιχνίδι. Μέχρι ένα βαθμό πνευματικά αυτό μπορεί να μας στοιχίσει γιατί παίζαμε ατομικά. Βρήκαμε την ευκαιρία να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει στο παρκέ", σχολίασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

"Στο γ' δεκάλεπτο με μεγάλη ενέργεια μπήκαμε και ήταν το καθοριστικό που έκρινε και το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να χαλάσουμε το παιχνίδι του Πανελευσινιακού. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας στην προσπάθεια που έχουμε κάνει στην Ευρωλίγκα και αυτό έχουμε πλέον στο μυαλό μας.

Λιγοστεύουν τα ροτέισον και γίνεται καταπόνηση των παικτών. Έχουν διάθεση τα παιδιά να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο. Σήμερα δεν είχαμε αυτοσυγκέντρωση και γενικά μετά από κάθε ευρωπαϊκό ματς δεν δείχνουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό".

Σε ερώτηση για την περίπτωση του Μάρκους Μπανκς σχολίασε ότι από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στο Περιστέρι θα είναι αυτός ο 6ος ξένος για τον Παναθηναϊκό:

"Ο Μπανκς θα αντικαστήσει τον Χίλτον στην Ελλάδα και από το επόμενο παιχνίδι θα παίζει μαζί μας στο πρωτάθλημα. Θα είναι ο 6ος μας ξένος".

Από την πλευρά του, ο Χάρης Γιαννόπουλος υποστήριξε: "Συγχαρητήρια στο Πανελευσινιακό για την προσπάθεια, Μέσα από την άμυνα βρήκαμε ρυθμό, στο γ' δεκάλεπτο μπήκαμε πιο δυνατά και ξεφύγαμε. Από την άμυνα θα βρίσκουμε πάντα το ρυθμό, προκειμένου να πετυχαίνουμε και εύκολα καλάθια στην επίθεση".

Σκαραφίγκας: "Δεν είναι κριτήριο αυτός ο αγώνας"

Δεν ήταν ευχαριστημένος με την εμφάνιση στο β' ημίχρονο, ο Γιώργος Τσιάκος: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Είχαμε πολλά προβλήματα και κάναμε προπονήσεις όλη την εβδομάδα με 9 άτομα. Κι αυτό το λέω όχι γιατί θα κερδίζαμε τον Παναθηναϊκό, αλλά γιατί θέλουμε την καλή εμφάνιση για ψυχολογικούς λόγους όψει των αγώνων που ακολουθούν.

Προβληματίσαμε και προβληματιστήκαμε. Δεν είναι κριτήριο αυτός ο αγώνας. Μία ομάδα με την ποιότητα του Παναθηναϊκού, είναι δύσκολος αντίπαλος. Καλή επιτυχία του εύχομαι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε ερώτηση για το αν και πότε θα επιστρέψει ο Πανελευσινιακός στην έδρα του, σχολίασε: "Προσπαθούμε στο ξεκίνημα του β' γύρου που έχουμε και πολύ σημαντικά παιχνίδια, να μπορέσουμε να γυρίσουμε να παίξουμε στο δικό μας γήπεδο.

Τέλος, ο Γιώργος Τσιάκος που εκπροσώπησε τους παίκτες του Πανελευσινιακού στη συνέντευξη Τύπου, υπογράμμισε: "Σήμερα είχαμε ένα πολύ δύσκολο έργο. Δουλέψαμε όσο το περισσότερο συγκεντρωμένοι γινόταν για να αποκομίσουμε ότι μπορούσαμε. Παλέψαμε στο α' ημίχρονο, στο β' ημίχρονο ο Πααναθηναϊκός μπήκε πιο αποφασισμένος και εμείς δεν καταφέραμε να ακολουθήσουμε. Κάτι αποκομίσαμε σαν ομάδα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ