STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Εξαιρετικό passing game"

Πεδουλάκης: "Εξαιρετικό passing game"
INTIME SPORTS

Τα εύσημα στους παίκτες του για την καλή κυκλοφορία της μπάλας έδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης ο οποίος αναφέρθηκε και στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Τι είπε για τις ενοχλήσεις του Λάσμε στον αχίλλειο τένοντα

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στο εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ του Παναθηναϊκού που του έδωσε την ευκαιρία να ανοίξει το ρυθμό στο γ' δεκάλεπτο και να ξεφύγει στο σκορ.

Επίσης, έκανε αναφορά στην καλή αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού που του έδωσε την ευκαιρία να ξεφύγει στο γ' δεκάλεπτο.

"Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι ήταν ένα ματς παρόμοιο με το πρώτο. Ο Πανιώνιος μας παρέσυρε στο ρυθμό του κι έγινε ένα δυνατό το παιχνίδι. Ήμασταν καταιγιστικοί όσον αφορά την άμυνα στη β' και τη γ' περίοδο αλλά δεν είχαμε τόσο καλό ρυθμό στην επίθεση", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συνέχισε:

"Στη γ' περίοδο, είχαμε εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ, με την πεντάδα που είχαμε στο παρκέ. Εμείς από την πλευρά μας, κάναμε μία συντήρηση και χρόνου και δυνάμεων. Είμαστε ευχαριστημένοι, κάναμε λίγα λάθη, στο τέλος προσπάθησαν τα παιδιά να κάνουν κάποιες ατομικές προσπάθειες. Πρέπει να το βελτιώσουμε κι αυτό, ήταν μία ευκαιρία για αυτούς. Είναι μία ανταγωνιστική ομάδα, έχει κάνει καλή χρονιά ο Πανιώνιος. Εμείς θα συνεχίσουμε".

Σε ερώτηση για το Στεφάν Λάσμε ο οποίος αποχώρησε στο γ΄δεκάλεπτο κουτσαίνοντας σχολίασε: "Τον πόνεσε ο αχίλλειος και πλέον περιμένουμε ενημέρωση από το ιατρικό επιτελείο".

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησε στη συνέντευξη Τύπου ο Τζέιμς Γκιστ ο οποίος σχολίασε: "Θέλαμε να μπούμε δυνατά, είχαμε αρκετές σκληρές παλεύουν για κάθε κατοχή. Στο ημίχρονο συζητήσαμε για κάποια πράγματα, εστιάσαμε στο τι πρέπει να κάνουμε, ελέγξαμε το ρυθμό και πήραμε τη νίκη. Θα ήθελα να πω ότι ο Πανιώνιος είναι πολύ σκληρή ομάδα, μας κόντραρε στο α' ημίχρονο".

Σφαιρόπουλος: Ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι"

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υποστήριξε από την πλευρά του: "Έγινε ένα παιχνίδι, όπως και το πρώτο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί στο α' ημίχρονο, όμως και πάλι στην αρχή του β' ημιχρόνου, του δώσαμε την ευκαιρία να βάλει εύκολα καλάθια, άνοιξε η διαφορά και στη συνέχεια ήταν δύσκολο να ακολουθήσεις μία σοβαρή ομάδα εκτός έδρας.

Και ο Παναθηναϊκός και εμείς ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι και το πιστεύω αυτό .παρ' ότι η διαφορά είναι μεγάλη. Η διαφορά μας ενοχλεί, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα, μας δείχνουν τι εικόνα που θα πρέπει να έχουμε για να είμαστε καλύτερη ομάδα".

Τέλος, ο Γιάννης Αθανασούλας υπογράμμισε: " Ενώ ήμασταν περισσότερο ανταγωνιστικοί από το πρώτο ματς, δυστυχώς στο γ' δεκάλεπτο παρουσιάσαμε αμυντικά κενά, έβαλε τρίποντα, άνοιξε το σκορ και ήταν δύσκολο να παραμείνουμε στο παιχνίδι.

Έχουμε δύο ματς στη Νέα Σμύρνη, δεν είναι αυτή η εικόνα μας, δεν μας αξίζουν τα σκορ. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ