STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πάουελ: "Γιορτινή ατμόσφαιρα"

Πάουελ: "Γιορτινή ατμόσφαιρα"
INTIME SPORTS

Ο Τζος Πάουελ τόνισε πώς η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ θα είναι γιορτινή κόντρα στον Απόλλωνα, όμως όλοι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να επικεντρωθούν στη νίκη. Διαβάστε τι δήλωσε ο Χρήστος Παππάς. Περισσότερα από 5.000 εισιτήρια έχουν πουληθεί, ενώ θα αναρτηθεί το λάβαρο της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (18/05) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Απόλλωνα Πατρών σε ένα παιχνίδι, όπου όπως τόνισε και ο Τζος Πάουελ η ατμόσφαιρα θα είναι γιορτινή.

Ο Αμερικανός, πάντως δήλωσε ότι όλοι στην ομάδα θα πρέπει να επικεντρωθούν στη νίκη, ώστε να κλείσουν οι Πειραιώτες με θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις τους στην κανονική περίοδο της Basket League ΟΠΑΠ.

" Είναι ευχάριστο που θα δώσουμε το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού. Γνωρίζουμε πως η ατμόσφαιρα θα είναι γιορτινή, αλλά εμείς θα πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας και να πάρουμε ακόμη μια νίκη ώστε να ολοκληρώσουμε σωστά τις υποχρεώσεις μας στην κανονική περίοδο", ανέφερε ο Πάουελ.

Ο Χρήστος Παππάς από την πλευρά του είπε: " Μετά το παιχνίδι με την Ηλυσιακό έχουμε ακόμη ένα ματς μπροστά μας ώστε να καταφέρουμε να γυρίσουμε τον διακόπτη και πλέον να αφήσουμε πίσω μας οριστικά ό,τι έγινε στο Final Four του Λονδίνου.

Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαι σίγουρος πως άπαντες στην ομάδα θα το καταφέρουμε ώστε να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι από το πρώτο κιόλας ματς του πρώτου γύρου των play off. Ο Απόλλωνας Πατρών είναι μια ομάδα που είτε παίζει στην έδρα της, είτε εκτός, προσπαθεί να βγάλει ένα συγκεκριμένο στυλ μπάσκετ. Εμείς από τη μεριά μας θα πρέπει και πάλι να αρχίσουμε τα πάντα από την άμυνα μας και να βγάλουμε από εκεί όλη μας την ενέργεια".

Περισσότερα από 5.000 εισιτήρια και λάβαρο...

Από εκεί και πέρα, περισσότερα από 5000 εισιτήρια έχουν πουληθεί για την αυριανή (18/05) αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπου και οι "ερυθρόλευκοι" ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Παράλληλα, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας πώς πριν από την έναρξη του αγώνα με τους Πατρινούς θα αναρτηθεί στην οροφή του ΣΕΦ το λάβαρο του πρωταθλητή Ευρώπης.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ