STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός πράξη 2η

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός πράξη 2η

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (9/06) δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ. Μέρος της προπόνησης ο Λο παρουσία Αγγελόπουλων. Δεύτερος τελικός σαν πρώτος για Πεδουλάκη, εστίαση στο πλάνο για Γκιστ. Διαβάστε λεπτομέρειες (video).

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας τον Ολυμπιακό, κάνοντας το 1-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος Basket League ΟΠΑΠ.

Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να επιζητούν μόνο το θετικό αποτέλεσμα. Οι "πράσινοι" για να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος, καθώς θα προηγούνται με 2-0, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" για να ισοφαρίσουν τη σειρά και να ανακτήσουν το πλεονέκτημα της έδρας.

Οι "αιώνιοι" ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (9/06) δεύτερο τελικό, με τον Αργύρη Πεδουλάκη στο "στρατόπεδο" του Παναθηναϊκού να θέλει οι παίκτες του να αφήσουν πίσω τους το πρώτο παιχνίδι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και να επικεντρωθούν στην αυριανή δεύτερη αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.

Οι "πράσινοι" είδαν στο σημερινό (8/06) πρόγραμμα βίντεο, με φάσεις από το ματς στο ΣΕΦ. Ο Πεδουλάκης έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που λειτούργησε η ομάδα του στην άμυνα, καθώς δέχτηκε μόλις 51 πόντους, ενώ παράλληλα περιμένει οι παίκτες του να παρουσιαστούν καλύτεροι στο επιθετικό κομμάτι.

Ν. Μπάκουλη: Ο Πεδουλάκης στον δρόμο του Κουμφούκιου

Αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ο Παναθηναϊκός αναχώρησε από το ΟΑΚΑ με προορισμό το ξενοδοχείο, στο οποίο θα μείνει το βράδυ, όπως είχε συμβεί δηλαδή και πριν από την πρώτη αναμέτρηση των δύο.

Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε και εκείνος με τη σειρά την προετοιμασία του για το αυριανό (9/06) παιχνίδι, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βάζει τον Έισι Λο στο ροτέισον της ομάδας. Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε ταλαιπωρηθεί με γαστρεντερίτιδα έχασε πολλές προπονήσεις των Πειραιωτών, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο πρώτο ματς, καθώς ήταν ανέτοιμος.

Την προπόνηση παρακολούθησαν, όπως συνηθίζουν και οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μαζί με τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια χωρίς να μιλήσουν με το τεχνικό επιτελείο των Πειραιωτών.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού γνωρίζει ότι το έργο της ομάδας του δεν είναι εύκολο, όμως ζήτησε από τους παίκτες να μείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο, στην προσπάθεια που θα κάνουν να πάρουν την εκτός έδρας και να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1, ανακτώντας παράλληλα το πλεονέκτημα της έδρας, το οποίο απώλεσαν στην πρώτη αναμέτρηση.

Μ. Μίχαλος: Νίκη (την Κυριακή) για να μην πονέσει η πλάτη του

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε μεταξύ άλλων για τον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ: " O Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά και εμείς δείξαμε ότι ήμασταν ανέτοιμοι. Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα. Και της έδρας, αλλά και του γεγονότος πως απέχει δύο νίκες από την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενώ εμείς χρειαζόμαστε τρεις".

Για τον Παναθηναϊκό, ο Τζέιμς Γκιστ είπε : " Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας είναι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς και τίποτα άλλο… Ούτε τη συνέχεια, ούτε τίποτα άλλο! Μόνο τον αυριανό αγώνα. Ξέρουμε ότι ο χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας να προετοιμαστούμε είναι λίγος, αλλά θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια πράγματα που κάναμε λάθος".

Δείτε σε ένα βίντεο το εκπληκτικό κάρφωμα του Στεφάν Λάσμε στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός μαζί με τις καλύτερες στιγμές του Γκαμπονέζου στο παιχνίδι (video):

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ