ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Έτοιμος για τον δεύτερο τελικό ο Παναθηναϊκός

Έτοιμος για τον δεύτερο τελικό ο Παναθηναϊκός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον δεύτερο τελικό με τους παίκτες του "τριφυλλιού" να αφήνουν πίσω τους τη νίκη στο ΣΕΦ και να επικεντρώνονται στο αυριανό (9/06) παιχνίδι.

Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 1-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ μετά τη νίκη στο ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού", Αργύρης Πεδουλάκης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ομάδας για το δεύτερο παιχνίδι, με τους παίκτες των "πράσινων" να αφήνουν πίσω τους την αναμέτρηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και να επικεντρώνονται στην δεύτερη αναμέτρηση.

Διαβάστε: Γκιστ: "Στο μυαλό μας μόνο το δεύτερο παιχνίδι"...

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είδαν στο σημερινό (8/06) πρόγραμμα αρκετό βίντεο, με φάσεις από το παιχνίδι στο ΣΕΦ. Ο Έλληνας προπονητής είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού στο πρώτο παιχνίδι, γνωρίζοντας ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην επίθεση.

Η αποστολή της ομάδας, όπως και πριν το πρώτο ματς θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο, προτού αύριο μπει στην αρένα του ΟΑΚΑ, με μοναδικό στόχο το θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θα δώσει στον Παναθηναϊκό μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ