STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ουίλιαμς: "Να κάνουμε τον κόσμο μας ευτυχισμένο"

Ουίλιαμς: "Να κάνουμε τον κόσμο μας ευτυχισμένο"

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς μοιράστηκε τον τίτλο του MVP της 23ης αγωνιστικής με τον Ουάιτ κι εν συνεχεία εξήγησε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα προσπαθήσουν για το καλύτερο ώστε να κάνουν ευτυχισμένους τους φίλους του "τριφυλλιού".

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς είχε καθοριστική συμβολή στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της ΑΕΚ. Για την ακρίβεια, σκόραρε 24 πόντους με 9/13 βολές, 6/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, πήρε δύο ριμπάουντ, μοίρασε δύο ασίστ, κέρδισε 10 φάουλ, έκανε 3 κλεψίματα και 5 λάθη σε 33'19" ενώ μοιράστηκε τον τίτλο του MVP με τον Οκάρο Ουάιτ.

"Έχουμε καταλάβει την ευθύνη να αγωνιζόμαστε στον Παναθηναϊκό", τόνισε στο esake.gr ο Έλιοτ Ουίλιαμς, ο οποίος δήλωσε χαρούμενος που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε TAGHeuer MVP σε συνδυασμό με την νίκη της ομάδας σου επί της ΑΕΚ;

"Για εμένα το σημαντικότερο είναι να νικά η ομάδα και όλοι να προσπαθούμε για το καλύτερο. Ομάδα σημαίνει «όλοι μαζί» κι αυτό είναι θεμελιώδης αρχή. Απ' εκεί και πέρα το ότι βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει είναι κάτι που με κάνει ευτυχισμένο, όχι φυσικά για τον εαυτό μου, αλλά για το σύνολο: Τους συμπαίκτες μου, την ομάδα μου, τον κόσμο".

- Η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία. Τι μπορεί να καταφέρει ο Παναθηναϊκός στο τέλος της;

"Το βέβαιο είναι ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα υψηλών απαιτήσεων, όπως άλλωστε υπαγορεύει και η ιστορία του. Αυτό σημαινει ευθύνη για όλους μας και το έχουμε καταλάβει".

- Αγωνίζεσαι για πρώτη φορά στην καριέρα σου, στην Ευρώπη, ποια η γνώμη σου για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ;

"Είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με πολύ καλό επίπεδο παικτών και προπονητών κι αυτό το διαπιστώνω σε κάθε αγωνιστική. Ομολογουμένως έχει ενδιαφέρον για τον κόσμο και είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι εδώ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ