STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ο Ουότερς "καίγεται" στο Call of Duty

Ο Ουότερς "καίγεται" στο Call of Duty
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ντόμινικ Ουότερς αποκάλυψε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ πως περνάει τα βράδια του παίζοντας το "Call of Duty", την ώρα που ο Δημήτρης Βεργίνης στάθηκε στο συναισθηματικό κομμάτι του αγώνα ανάμεσα σε Απόλλωνα Πατρών και Άρη (19/3, 17:00).

Με στόχο την ένατη σερί νίκη του, ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Περιβόλας (19/3, 17:00). Οι "κίτρινοι" ταξίδεψαν για την αχαϊκή πρωτεύουσα με τον Σλάβεν Τσούπκοβιτς στην αποστολή τους, πλην όμως παραμένει αβέβαιο αν ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ θα αγωνιστεί εν τέλει, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο.

Αφήνοντας πάντως κατά μέρους το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ντόμινικ Ουότερς σχολίασε στο blog που διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ το πως περνάει τον ελεύθερο χρόνο του το τελευταίο διάστημα, με τον Δημήτρη Βεργίνη να στέκεται στην ανάγκη της νίκης για τον Απόλλωνα Πατρών, αλλά και το έντονο συναισθηματικό κομμάτι που συνοδεύει την αναμέτρηση.

To blog του Δημήτρη Βεργίνη

Ένα ιδιαίτερο για εμένα και παράλληλα πολύ δύσκολο παιχνίδι μας περιμένει το Σάββατο όπου υποδεχόμαστε τον 3ο της βαθμολογίας Άρη. Η ομάδας προέρχεται από ένα αρνητικό αποτέλεσμα την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο Παλατάκι αφού δεν μπορέσαμε να είμαστε όσο ανταγωνιστικοί θα θέλαμε επιτρέποντας στον Δικέφαλο να ελέγξει από το ξεκίνημα μέχρι το τέλος το παιχνίδι. Πλέον όμως, αφήνουμε πίσω αυτή την αναμέτρηση και στρεφόμαστε στο αυριανό παιχνίδι με τον Άρη όπου θα παίξουμε για τελευταία φορά χωρίς τον Κέβιν Ντίλαρντ.

Ο αντίπαλός μας προέρχεται από μια επαγγελματική νίκη επί της Κηφισιάς και είναι δεδομένο ότι ποντάρει σε ανάλογο αποτέλεσμα και μέσα στην Πάτρα για να μπορέσει να διατηρεί στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Εμείς από την πλευρά μας όμως θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα νικηφόρο αποτέλεσμα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την είσοδο μας στα φετινά πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Δίνουμε λοιπόν μεγάλη έμφαση και πάλι στον τομέα της άμυνας και παράλληλα θέλουμε ουσιαστικά να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας και να μπορέσουμε να το ελέγξουμε. Ξέρουμε πολύ καλά ότι κάθε λάθος μας κόντρα στην ομάδα του Άρη τιμωρείται διπλά και για το λόγο αυτό θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα πρέπει ο καθένας μας που θα αγωνιστεί να δώσει το 100% των δυνατοτήτων του για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το έχω τονίσει πολλές φορές και θα το πω και μια ακόμα. Όταν παίζουμε στην έδρα μας, ο κόσμος μας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό έχει αποδειχτεί περίτρανα και τη φετινή χρονιά. Αντλούμε δύναμη και ενέργεια από την κερκίδα και ξέρουμε ότι πάντα θα αποτελεί για εμάς τον παίκτη παραπάνω και θα μας δίνει ώθηση για να φτάνουμε στη νίκη. Έτσι καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας και θεωρώ ότι οι φίλαθλοι μας θα έχουν ανάλογη συμμετοχή και στην προσπάθεια της ομάδας για την είσοδο της στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Για εμένα σίγουρα, το παιχνίδι με τον Άρη έχει πολλές ιδιαιτερότητες μιας και στο παρελθόν έχω φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα για τρία χρόνια έχοντας ζήσει όμορφες μπασκετικές στιγμές όμως κρατάω όλες τις αναμνήσεις και προχωράω μπροστά "χτίζοντας" τις επόμενες.

Το blog του Ντόμινικ Ουότερς

Την περασμένη εβδομάδα δώσαμε άλλο ένα δυνατό παιχνίδι και πήραμε μια μεγάλη νίκη επί της Κηφισιάς. Έπρεπε να παλέψουμε μέχρι τέλους για τους δύο βαθμούς και τελικά καταφέραμε να τους πανηγυρίσουμε.

Επόμενος αντίπαλός μας είναι ο Απόλλωνας. Θεωρώ πως είναι μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Απόλλωνας είναι σε καλή βαθμολογική θέση και διεκδικεί την είσοδό του στα πλέι οφ, οπότε αυτό του δίνει σημαντικό κίνητρο. Όσον αφορά εμάς, θέλουμε τη νίκη για να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της 3ης θέσης. Είμαστε πραγματικά συγκεντρωμένοι σε αυτή την αναμέτρηση. Προπονηθήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα και είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ πως και οι δύο ομάδες θα είναι έτοιμες για αυτό τον αγώνα. Ο πλέι μέικερ τους, ο Ντιλαρντ, παραμένει εκτός δράσης. Αυτό ίσως αποτελεί ένα μικρό αβαντάζ για εμάς. Όπως και να έχει, όμως, θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.

Eξωαγωνιστικά, περνάω τα περισσότερα βράδια μου παίζοντας "Call of duty". Υπάρχει ένα κομμάτι του παιχνιδιού που λέγεται zombies και στο οποίο πυροβολείς zombies. Το προτιμώ από το να πυροβολώ "εικονικούς" ανθρώπους. Έχει πολύ πλάκα. Χρειάζεται να έχεις στρατηγική. Παίζω με την οικογένειά μου που βρίσκεται στην πατρίδα και η αλήθεια είναι πως αφιερώνω πολύ χρόνο σε αυτό. Μου αρέσει πολύ.

Παράλληλα ασχολούμαι και με ένα επιχειρηματικό πλάνο. Σκοπεύω να ανοίξω στο Πόρτλαντ ένα fast food restaurant που λέγεται "Chick-Fil-A" είναι franchise. Κάνει πολύ ωραία σάντουιτς από κοτόπουλο και είναι πολύ γνωστή αλυσίδα στις ΗΠΑ. Υπήρχε ένα κάποτε στο Πόρτλαντ, αλλά έκλεισε και τώρα το ψάχνω με τους φίλους μου για να ανοίξουμε το δικό μας.

Εκτός από το εστιατόριο έχω ήδη επενδύσει σε μια εταιρία με ρούχα. Ο Θείος μου έχει μια boutique την "Hushlife" και έχω επενδύσει και σε αυτήν. Είμαι στην μόδα, οπότε επενδύω σε αυτόν τον τομέα για την ζωή μετά το μπάσκετ. Όσο νωρίτερα αρχίσω να επενδύω, τόσο καλύτερα θα είναι. Έχω κάποιους συνεργάτες που εμπιστεύομαι, δουλεύουμε σκληρά και θα δούμε τι θα γίνει… Προσπαθώ να τοποθετήσω τα χρήματά μου στο σωστό μέρος.

Όλα αυτά, όμως, δεν με αποσυντονίζουν… Είμαι αφοσιωμένος στο μπάσκετ και στον Άρη.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ