STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Αξιόμαχο το Ρέθυμνο"

Μπαρτζώκας: "Αξιόμαχο το Ρέθυμνο"
INTIME SPORTS

Σοβαρός παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στην Κρήτη σύμφωνα με τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Κρήτη του Ρεθύμνου με 78-64, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πώς οι παίκτες του παρουσιάστηκαν σοβαροί.

" Δεν περιμέναμε ένα εύκολο απόγευμα γιατί ξέραμε ότι το Ρέθυμνο είναι πολύ αξιόμαχο κι εμείς μετά το ταξίδι στην Κροατία δεν είχαμε χρόνο να προετοιμάσουμε καλά το παιχνίδι", δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός και πρόσθεσε:

" Θεωρώ ότι ήμασταν σοβαροί κι αυτό φαίνεται από τη διαφορά στα ριμπάουντ, τα λάθη και τις τελικές φάσεις. Ελέγξαμε το ρυθμό και πήραμε αυτό που θέλαμε, τη νίκη, μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής. Η παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων και η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε μόνο θετικό είναι για το μπάσκετ".

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης τόνισε: " Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη, αλλά συγχαρητήρια και στο Ρέθυμνο που είναι παράδειγμα για πολλές ομάδες. Στο πρώτο δεκάλεπτο μπήκαμε κάπως μουδιασμένοι και βρεθήκαμε πίσω, αλλά στη συνέχεια με όπλο την άμυνα πήραμε τη διαφορά και στην επανάληψη επιβάλλαμε το ρυθμό μας. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που μας έκαναν σήμερα να νιώσουμε ότι παίζουμε σπίτι μας και ελπίζω την Παρασκευή απέναντι στην Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο το ΣΕΦ να είναι γεμάτο".

Κουφός: "Πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα"

Από την πλευρά του, ο Στέργιος Κουφός ανέφερε: " Ηταν πραγματικά πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι και των δυο ομάδων. Από τη μια είμαι περήφανος γιατί χάσαμε λιγότερο από το μέσο όρο νικών του Ολυμπιακού, αλλά από την άλλη αν είχαμε ευστοχήσει σε τρία εύκολα λέι απ θα μπορούσαμε να είχαμε κοντράρει περισσότερο το παιχνίδι. Κάναμε πολλά λάθη και τα μισά απ’ αυτά ήταν αβίαστα.

Το παιχνίδι αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση, από τη μια λόγω της ατμόσφαιρας του κόσμου αλλά από την άλλη γιατί δεν παίξαμε καλό μπάσκετ και κυρίως οι Αμερικάνοι μας. Δεν ήταν το σημερινό παιχνίδι στα πλάνα μας, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θέλαμε κάτι καλό. Θέλω να ευχηθώ στον κόουτς και τον Ολυμπιακό να μπορέσουν να ξαναφέρουν την Ευρωλίγκα στην Ελλάδα γιατί είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα και τη χώρα να υπάρχουν τέτοιες επιτυχίες".

Ο Κλιφ Κόλιμον, είπε: " Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του. Εμείς παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κάναμε κάποια λάθη και χάσαμε εύκολα καλάθια. Παίζαμε όμως απέναντι στον Πρωταθλητή Ευρώπης κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχάνμε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ