STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Με πίεση και τρέξιμο, νικά ο Ίκαρος

Με πίεση και τρέξιμο, νικά ο Ίκαρος
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης στάθηκε στο καλό που έκανε στον Ίκαρο η ήττα από τα Τρίκαλα και ο Νέναντ Μάρκοβιτς παραδέχθηκε ότι "ποτέ δεν πήραμε τον έλεγχο του ρυθμού στα χέρια μας".

Το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ δεν ήταν απλά ακόμα ένα ματς για τον Ίκαρο Χαλκίδας. Ήταν τελικός, όπως ομολόγησε ο Γιώργος Καλαφατάκης.

" Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς για μας, ένας «τελικός» για την πορεία μας. Δουλέψαμε πολύ καλά συνειδητοποιήσαμε τα λάθη μας και ήμασταν πολύ καλύτεροι. Η Α1 θέλει πολλή συγκέντρωση και προσπάθεια".

Πρόσθεσε πως " μας πίκρανε ο τρόπος που χάσαμε με τα Τρίκαλα και γι’ αυτό συσπειρωθήκαμε. Το είδατε στο γήπεδο. Ήταν μια καθαρή νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα. Η ομάδα έτσι όπως έχει χτισθεί πρέπει να πιέζει και να τρέχει. Αν δεν παίξει με αυτόν τον τρόπο, δεν μπορούμε να πάμε ψηλά. Αυτό το μπάσκετ μας ταιριάζει. Πιστεύω ότι ανταποκριθήκαμε πολύ καλά".

Ακολούθως έδωσε συγχαρητήρια " στον κόσμο της πόλης, γιατί για μια ακόμη φορά έδωσε το παρών με εντυπωσιακό τρόπο. Η Χαλκίδα αγαπάει το μπάσκετ και αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας", ενώ έδωσε συγχαρητήρι α "και στη διοίκηση που δεν μπήκε σε διαδικασία παραφιλολογίας".

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς παραδέχθηκε ότι " δεν είχαμε ποτέ τον έλεγχο του ρυθμού, μολονότι πήραμε τα ριμπάουντ. Θα ήθελα να συγχαρώ τον κόουτς Καλαφατάκη και τον Ίκαρο, για τη νίκη".

Συνολικά " θα έλεγα ότι παίξαμε μόνο 8 λεπτά καλού μπάσκετ, δηλαδή δύο σε κάθε περίοδο. Σίγουρα η διαφορά στις ασίστ και στα ποσοστά δείχνει ότι ο Ίκαρος ήταν καλύτερος. Κάναμε πολλά λάθη, δεν χρησιμοποιήσαμε τα φάουλ για να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς των αντιπάλων. Ήταν ένα κακό ματς για την ομάδα μας, αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να είμαστε καλύτεροι απέναντι στον Κολοσσό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ