STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Λυκογιάννης: "Ήμασταν δυνατοί και ψυχωμένοι"

Λυκογιάννης: "Ήμασταν δυνατοί και ψυχωμένοι"
INTIME SPORTS

Ο Άρης Λυκογιάννης δήλωσε ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών του και τόνισε πως ελπίζει η ομάδα του να έχει λιγότερες ατυχίες μέσα στο 2012

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Ικάρου με τον Ηλυσιακό (75-69), ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως στην ομάδα υπάρχουν ανάμεικτα συναισθήματα εξαιτίας των τριών παικτών που αποχώρησαν από την ομάδα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους αντικαταστάτες στο ρόστερ της ομάδας εκφράζοντας την ελπίδα του ότι στη συνέχεια θα βοηθήσουν.

"Καλή χρόνια θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους. Εμείς έχουμε ανάμεικτα συναισθήματα. Είμαι ευχαριστημένος για την αντίδραση των παικτών μου και φυσικά για τη νίκη. Δύο πράγματα έχω να πω, το 2012 να μας βρει με λιγότερες ατυχίες. Έχουν φύγει τρεις παίκτες από εμάς και οι τρεις νέοι αθλητές που ήρθαν δεν είναι ακόμα έτοιμοι. Εδώ και 20 μέρες προπονούμαστε αντιμετωπίζοντας αρκετούς τραυματισμούς", υπογράμμισε ο προπονητής του Ικάρου και συνέχισε:

"Όλοι μιλάνε για το μπάτζετ του Ικάρου, αλλά κανείς δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στην ομάδα. Ποιος ξέρει ότι κάνουμε προπόνηση με 4 εφήβους; Δεν υπάρχει υγεία που να μας επιτρέψει να δουλέψουμε στην προπόνηση για να ενσωματώσουμε τους νέους παίκτες.

Το δεύτερο που έχω να πω είναι ότι οι νέοι παίκτες που έχουν έρθει είναι παιδιά με καλό χαρακτήρα . Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα να βάλει το εγώ κάτω από το εμείς.Σήμερα ήμασταν δυνατοί, ψυχωμένοι και τυχεροί και γυρίσαμε το ματς. Κάποιες άλλες φορές δεν τα καταφέρνουμε. Νομίζω, όμως, ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας και θα είμαστε καλύτεροι. Αν έχουμε υγεία θα μπορέσουμε να πάμε καλύτερα στην συνέχεια".

Από την πλευρά του, ο Μιχάλης Πολυτάρχου δήλωσε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, που μετά από ένα πολύ αργό πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να κερδίσουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτή η ομάδα κάνει συνεχής και καθημερινή προσπάθεια. Μπορεί να μην ξεκινήσαμε καλά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος αλλά υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο από εδώ και πέρα και να φτάσουμε μέχρι την οκτάδα".

Φλεβαράκης: "Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε"

Στην αντίπερα όχθη, ο Κώστας Φλεβαράκης ξεκαθάρισε πως η απόδοση της ομάδας του δεν ήταν αυτή που έπρεπε στο γ' δεκάλεπτο.

"Το τέλος αυτού του ματς μας βρίσκει με ανάμικτα συναισθήματα. Από τη μια κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος και η διαφορά των 14 πόντων στο ημίχρονο μας αδικεί, γιατί έπρεπε να είναι μεγαλύτερη. Από την άλλη στο τρίτο δεκάλεπτο η απόδοση μας δεν ήταν αυτή που έπρεπε", υπογράμμισε ο Κώστας Φλεβαράκης και συμπλήρωσε:

"Το παράλογο της υπόθεσης αν υπάρχει στο Ελληνικό μπάσκετ, είναι ότι πρέπει να στενοχωριόμαστε γιατί χάσαμε ένα εκτός έδρας ματς. Υπάρχει παραλογισμός γιατί ο Ηλυσιακός κάνει πράγματα που άλλη ομάδα δεν θα έκανε με αυτά τα δεδομένα. Την ώρα που θέλαμε να ενισχυθούμε με έναν κοντό, πάγωσε αυτό το θέμα λόγω της απαγόρευσης της FIBA και παράλληλα χάσαμε κι έναν βασικό μας παίκτη, όπως ήταν ο Χολ. Ο Ίκαρος μπορεί να κοιτάξει πιο ψηλά, η θέση της αυτή τη στιγμή έχει ελάχιστη σημασία. Καλή συνέχεια".

Για το θέμα ενίσχυσης του Ηλυσιακού, ο Έλληνας προπονητής επισήμανε: "Είναι δύσκολο. Ο πρόεδρος θέλει να είναι συνεπής με τους υπάρχοντες. Αυτή είναι η προτεραιότητα. Σίγουρα χρειαζόμαστε έναν ακόμα γκαρντ".

Τέλος, ο Νίκος Χατζής δήλωσε: "Εύχομαι υγεία και τα καλύτερα σε όλες τις οικογένειες. Είχαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε μια καλή εκτός έδρας νίκη. Στο πρώτο μέρος παίξαμε ωραίο μπάσκετ και γι’ αυτό πήραμε μεγάλη διαφορά, αλλά στο δεύτερο ο ενθουσιασμός που είχαμε χάλασε τη συγκέντρωση μας.

Πως καταφέραμε και χάσαμε αυτή την διαφορά πρέπει να δούμε τα βίντεο για να δούμε τα λάθη μας. Σε τέτοια ματς χρειάζεται ισορροπία μυαλού απ’ όλους μας. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη για μας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ