STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κληρώθηκαν οι διαιτητές του τελικού

Κληρώθηκαν οι διαιτητές του τελικού
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η κλήρωση των διαιτητών του 5ου τελικού Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός. Δείτε ποιοι θα διευθύνουν τον τελικό.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο του 5ου τελικού της Α1 Basket League ΟΠΑΠ και λίγες ώρες πριν το τζάμπολ έγινε η κλήρωση των διαιτητών που θα διευθύνουν τον αγώνα.

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε λίγο πριν μετά τις 15:00 και η τριπλέτα που θα σφυρίξει τον τελικό είναι οι Αναστόπουλος, Γκόντας και Σχινάς.

Στην κλήρωση μπήκαν επίσης οι Χριστοδούλου, Τανατζής, Φούφης. Πρώτος διαιτητής θα είναι ο Σχινάς κι αναπληρωματικός ο Φούφης.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο τιμ μάνατζερ Μάνος Παπαδόπουλος και τον Ολυμπιακό ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας.

Κατά την κλήρωση υπήρξε αρκετή ένταση μεταξύ των εκπροσωπών του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και Μάνου Παπαδόπουλου με αυτούς του Ολυμπιακού Γιώργου Σκινδήλια και Χρήστου Σταυρόπουλου. Όταν ο Γιώργος Σκινδήλιας αποκάλεσε το πρωτάθλημα «στημένο».

Να υπενθυμίσουμε ότι οι Πηλοϊδης, Καρακατσούνης και Κορομηλάς βρίσκονται σε σεμινάριο της FIBA στο εξωτερικό, από τους οποίους ο Ολυμπιακός είχε φρικτά παράπονα, καθώς πήγαν χωρίς να ενημερώσουν την ΚΕΔ.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα τεθούν αντιμέτωποι για πέμπτη και τελευταία φορά στο ΣΕΦ με το νικητή να κερδίζει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2011-12!

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ