STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαφατάκης: "Η ομάδα βρίσκει τον εαυτό της"

Καλαφατάκης: "Η ομάδα βρίσκει τον εαυτό της"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για τους παίκτες του και στάθηκε στην ομαδικότητα του ΚΑΟΔ αναφορικά με την νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τι δήλωσε ο Μαρκόπουλος.

Στο ότι ο ΚΑΟΔ (93-72 τον ΠΑΟΚ) στηρίζεται στην ομαδικότητα στάθηκε ο Γιώργος Καλαφατάκης που έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του.

" Ξεκινήσαμε την νέα χρονιά με ένα πολύ θετικό αποτέλεσμα και μία πολύ ωραία εμφάνιση. Θεωρώ ότι η ομάδα βρίσκει τον καλό της εαυτό, στηριζόμαστε στην ομαδικότητα. Είναι ευχής έργο να δουλεύεις με αυτά τα παιδιά", δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε:

" Σεβαστήκαμε τον ΠΑΟΚ, είχα πει στους παίκτες μου ότι δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τα προβλήματά του γιατί ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ. Δείξαμε υπομονή, βάλαμε στόχους, κάναμε σωστά ροτέισον στα 10 παιδιά, γιατί αρχίζουμε πλέον κι έναν μαραθώνιο.

Χαντ, Χαραλαμπίδης και Μονρό πήγαν πολύ καλά. Θα πρέπει να αφήσουμε αυτό τον αγώνα και να δούμε τον επόμενο, να μαζέψουμε τις νίκες που θέλουμε και να σωθούμε. Το Μαρούσι πιστεύω ότι έχει σημαδέψει το παιχνίδι μας. Έχει χάσει από τον Κολοσσό και το Περιστέρι κι από τις δηλώσεις που έχω διαβάσει, πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα στο παιχνίδι μας για να μείνουν ζωντανοί και να έχουν ένα δεύτερο γύρο για να το παλέψουν. Θα πάμε συγκεντρωμένοι για να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Το πρωτάθλημα δεν κρίνεται σε μία αγωνιστική, αλλά σε 26".

Μαρκόπουλος: "Οι παίκτες δεν το πίστευαν"

Από την άλλη ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στα προβήματα του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα δήλωσε: " Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δράμας ήταν συγκεντρωμένη, έπαιξε καλύτερα από εμάς σε όλους τους τομείς. Στα ριμπάουντ, στα τρίποντα, στα δίποντα, είχε περισσότερες βολές. Όσο περνούσε ο χρόνος μας τελείωναν οι δυνάμεις τόσο οι ψυχικές όσο και οι σωματικές.

Οι παίκτες δεν το πίστευαν είχαμε αδυναμίες στο παιχνίδι μας, οι οποίες ξεκινούσαν από την άμυνά μας που δέχθηκε αρκετούς πόντους. Πιστεύω ότι το γεγονός πως χρειάστηκαν αρκετοί να παίξουν περισσότερο από όσο παίζουν συνήθως, τους έβγαλε έξω από τους αμυντικούς τους στόχους. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο, έχουμε προβλήματα με την αποχώρηση του Γκορί, ο Γκίντενς κακώς έπαιξε γιατί είχε βαρύ διάστρεμμα και δεν έπρεπε να αγωνιστεί, αλλά το ζήτησε ο ίδιος και όσο κι αν προσπάθησε.

Ετσι όπως είναι τα πράγματα, είναι δύσκολο να μιλήσεις για στόχους και φιλοδοξίες. Εάν ήταν διαφορετικές οι καταστάσεις, σε όλο το μπάσκετ, θα μπορούσαμε πιο εύκολα να μιλήσουμε για όλα αυτά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ