STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ίβκοβιτς: "Θα μιλήσω στον Ντόρσεϊ"

Ίβκοβιτς: "Θα μιλήσω στον Ντόρσεϊ"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ίβκοβιτς αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του θα δώσει κάποια φιλικά πριν το φάιναλ-φορ, ενώ πρόσθεσε ότι θα συζητήσει με τον Τζόι Ντόρσεϊ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε και στη Νέα Σμύρνη του Πανιωνίου με 87-66, σημείωσε το 3-0 στη σειρά και προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος.

" Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Είχα πει στους παίκτες μου ότι ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα και τώρα μας βοήθησε να μπούμε πίσω σε καλό αγωνιστικό ρυθμό", δήλωσε αρχικά ο Ίβκοβιτς και συμπλήρωσε:

" Στο τρίτο ματς ξαφνικά μείναμε χωρίς δύο βασικούς παίκτες. Ο Λο είναι χάλια με την δηλητηρίαση και ο Άντιτς είχε ένα σπασμό στον αυχένα. Μάλλον από Δευτέρα θα είναι έτοιμοι και οι δύο. Συνεχίζουμε και τώρα θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε ένα καλό πρόγραμμα. Δεν έχουμε πολλές λύσεις, με 13 κενές μέρες ως το φάιναλ-φορ. Συνεχίζουμε τη δουλειά".

Έπειτα ο Ίβκοβιτς τόνισε ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει κάποια φιλικά πριν το φάιναλ-φορ, ενώ πρόσθεσε ότι θα συζητήσει και με τον Ντόρσεϊ. " Ο Ντόρσει πρέπει να καταλάβει κάποια πράγματα και θα του μιλήσω προσωπικά. Μετά τον τραυματισμό του γύρισε γρήγορα, αλλά πρέπει να του εξηγήσω πως πρέπει να αντιδρά. Δεν έχει εμπειρία στην Ευρώπη, αλλά νομίζω ότι βρούμε μια καλή λύση για την ομάδα".

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Πρίντεζης συμπλήρωσε: " Τυχεροί, που παίξαμε με μία τόσο σοβαρή ομάδα, όπως ο Πανιώνιος. Στο σημερινό ματς βελτιωθήκαμε πολύ στα λάθη και στις ασίστ. Καλό θα ήταν να παίξουμε ακόμη 1-2 ματς, αλλά αφού δεν γίνεται, πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν πιο καλά για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα".

Μπαρτζώκας: "Εκπληκτική ομάδα ο Ολυμπιακός"

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε: " Εκπληκτική ομάδα ο Ολυμπιακός με εκπληκτικούς παίκτες. Είχαμε ένα βουνό απέναντί μας, είχαμε και τραυματισμούς με Στίβεσον, Γιάνκοβιτς και τον Μπατή, που έπαιξε αλλά είναι ανέτοιμος. Ο Ολυμπιακός σου τιμωρεί κάθε αδυναμία. Δώσαμε σε 10 μέρες 5 παιχνίδια και ήταν δύσκολο. Είχαμε πρόβλημα με τον Ντόρσει, δεν μπορούμε να τον ματσάρουμε. Στην άμυνα κάνει καταπληκτική δουλειά. Ο Ολυμπιακός έχει τύχη στο φάιναλ-φορ. Είμαι υπέρ των ελληνικών ομάδων".

Ο Νίκος Μπάρλος δήλωσε " Παίζαμε με μία ομάδα, που παίζει στο Final Four της Ευρωλίγκας. Προσπαθήσαμε να κάνουμε την υπέρβαση, κερδίζοντας στο γήπεδό μας, είχαμε κάποιους τραυματισμούς και δεν τα καταφέραμε. Ίσως για να κερδίσεις τον Ολυμπιακό, πρέπει να τον πετύχεις κάποια άλλη στιγμή, όχι πριν από το Final -Four. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει ακόμη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ