STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φλεβαράκης: "Καλοί στις λεπτομέρειες"

Φλεβαράκης: "Καλοί στις λεπτομέρειες"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του έμεινε ο προπονητής του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο Ηλυσιακός πήρε μία πολύ σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ με 75-69 απέναντι στον ΠΑΟΚ στο κλειστό των Ιλισίων.

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Φλεβαράκης μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να μείνει από τη νίκη και την προσπάθεια των παικτών του.

" Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Σήμερα είχαμε πίεση γιατί ξέραμε ότι στα προηγούμενα δύσκολα παιχνίδια παίξαμε καλά, αλλά για κάποιους λόγους δεν πήραμε τη νίκη. Είχαμε και εμείς προβλήματα μέσα στην εβδομάδα.

Οταν είδαμε τις απουσίες του ΠΑΟΚ ξέραμε ότι θα συσπειρωθεί. Η ποιότητα του Ντικούδη φάνηκε, όποιον παίκτη και να βάλαμε πάνω του. Σήμερα ήμασταν καλοί στις λεπτομέρειες. Οπως για παράδειγμα σουτάραμε με 80% στις βολές, ενώ ο αντίπαλος 50%.

Για μία ακόμη φορά δείξαμε ότι δεν κοιτάμε τι διαφορά και παλεύουμε κάθε παιχνίδι το ίδιο. Είναι μία εποχή δύσκολη εποχή και βασιζόμαστε στο κίνητρο των παικτών. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο της ομάδας, η βοήθεια τους είναι πολύτιμη", δήλωσε ο Φλεβαράκης.

Τσιάκος: "Ήρθε η νίκη"

Ο Γιώργος Τσιάκος από πλευράς παικτών ανέφερε: " Μετα από τέσσερα παιχνίδια που παίξαμε καλά αλλα δεν τα καταφέραμε, ήρθε η νίκη. Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε. Αυτό το πρέπει μας βάρυνε και δεν μπορέσαμε να αποδώσουμε καλά.

Ο ΠΑΟΚ παρά τις απουσίες προσπάθησε. Εμείς παλέψαμε και στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε κάποια πράγματα που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση και φτάσαμε στη νίκη".

Μαρκόπουλος: "Έλειπε ο βασικός κορμός της ομάδας"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος: " Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό. Η ομάδα μας είχε απουσίες όχι μόνο στον αγώνα αλλά και σε όλη τη βδομάδα. Ο βασικός κορμός της ομάδας έλειπε.

Ξεπεράσαμε τα προβλήματα και παίξαμε καλά, όμως σε κρίσιμα σημεία του παιχνδιού, οι διαιτητές δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ακουσα ότι ο διαιτητής έκανε κάπου λάθος. Εκεί έπρεπε να σταματήσει τη φάση. Πάντως συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη νίκη αλλά και για το όμορφο μπάσκετ που παίζει. Ο Γκίντενς έκανε προπονήσεις και είπε ότι δεν θα κατέβει στο παιχνίδι. Θα δούμε".

Ο Ντάντε Στίγγερς τόνισε: " Παίξαμε σκληρά, όπως και ο Ηλυσιακός. Μικρές λεπτομέρειες έκαναν τη διαφορά στο παιχνίδι, ενδεχομένως και κάποια σφυρίγματα. Και οι δύο πάντως προσπαθήσαμε πολύ. Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ