STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Έχω συμβόλαιο με τον Άρη"

"Έχω συμβόλαιο με τον Άρη"

Ο Σάσα Βεζένκοφ βρίσκεται στο επίκεντρο του Άρη του φετινού καλοκαιριού παρά το ότι έχει συμβόλαιο αφού τα σενάρια καλά κρατούν για μετακόμισή του σε άλλη ομάδα. Ωστόσο ο ίδιος φρόντισε να δώσει και πάλι το στίγμα του.

Ο Σάσα Βεζένκοφ φρόντισε να δώσει για μία ακόμη φορά το στίγμα του όσον αφορά το μέλλον του στον Άρη αφού παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο τα σενάρια καλά κρατούν για μετακόμισή του σε άλλη ομάδα.

Ο διεθνής Βούλγαρος φόργουορντ παρέλαβε το βραβείο «Ράτσο Κόλεφ» για την ανάδειξή του σε κορυφαίο παίκτη κάτω των 21 ετών στην Βουλγαρία Βουλγαρία και έκανε δηλώσεις για το μέλλον του και τον Άρη.

Στις ερωτήσεις που δέχθηκε στην διάρκεια της εκδήλωσης αναφερόμενος για το μέλλον του στον Άρη και κατ΄ επέκταση το δικό του είπε: "Ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα. Έχω συμβόλαιο με τον Άρη. Περιμένω να δω τι προτάσεις θα υπάρξουν το καλοκαίρι. Είναι μακρύς ο δρόμος.

Όπως και να έχει θα συζητήσω με τους δικούς μου και θα αποφασίσω. Θέλω να παίξω. Αυτή τη στιγμή οι μεγάλες ομάδες ή τα μεγάλα συμβόλαια δεν είναι προτεραιότητα για μένα. Θέλω να συναγωνιστώ και να δείξω τι μπορώ να κάνω.

Πολλοί σκάουτς ήρθαν στην Θεσσαλονίκη και παρακολούθησαν αγώνες, αλλά δεν τους επιτρέπεται να επικοινωνήσουν μαζί μου. Προσπαθούσα να δείξω το καλύτερό μου πρόσωπο σε κάθε παιχνίδι, είτε βρίσκονταν εκεί, είτε όχι. Όταν θα έρθει η σειρά του ΝΒΑ σε ένα ή δύο χρόνια θα δούμε…".

Για την χρονιά που ολοκληρώθηκε με τον Άρη και τον ίδιο τόνισε: "Πήγε πολύ καλά. Φτάσαμε στον τελικό του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα δεν πήγαμε όσο καλά θα μπορούσαμε να πάμε.

Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό που επέλεξα πέρσι το καλοκαίρι ήταν σωστό. Ο Άρης με βοήθησε πολύ να αναπτυχθώ σαν παίκτης και σαν άνθρωπος".

Κι όσο για τον ντόρο που γίνεται γύρω από το όνομά του δήλωσε: "Δεν με επηρεάζει. Όπως μου έχουν διδάξει ο πατέρας και η μητέρα μου, προσπαθώ να παίζω και να προπονούμαι συγκεντρωμένος, ώστε να δείχνω τι μπορώ να κάνω. Μου δίνει κίνητρο όλο αυτό για να δουλεύω ακόμα περισσότερο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ