STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Εύκολα ο Παναθηναϊκός, "καθάρισε" στο β' ο Ολυμπιακός

Εύκολα ο Παναθηναϊκός, "καθάρισε" στο β' ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τα Τρίκαλα με 83-63, ενώ ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοση του στο β' ημίχρονο και πήρε τη νίκη επί του Ικάρου Χαλκίδας με 87-64.

Ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ, με τον Παναθηναϊκό να νικάει τα Τρίκαλα στο ΟΑΚΑ με 83-63 και σημειώνει το 15ο θετικό αποτέλεσμα του στο φετινό πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας του Ικάρου Χαλκίδας με 87-64 , πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο.

Το Σάββατο (1/2) πραγματοποιήθηκαν τέσσερα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Απόλλωνα, την Κηφισιά και τον Άρη, τον Ηλυσιακό με τον Πανελευσινιακό και τον ΠΑΟΚ με το Ρέθυμνο.

Την Κυριακή (2/2) πραγματοποιήθηκε νωρίς η αναμέτρηση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΚΑΟΔ, με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να παίρνει τη νίκη με 77-71 .

Από εκεί και πέρα, ο Απόλλων Πατρών σημείωσε την έβδομη νίκη του στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε δύσκολα στη Ρόδο του Κολόσσού με 84-82 . Με τρίποντο του Τσαλδάρη, στα 30'' για το τέλος, τελείωσε οριστικά η αντεπίθεση του Άρη, στην τέταρτη περίοδο, με την Κηφισιά να συνεχίζει στα ψηλά της βαθμολογίας.

Βαθιά βαθμολογική ανάσα για τον Ηλυσιακό ο οποίος επικράτησε με σκορ 84-75 του Πανελευσινιακού και πέτυχε την 5η του νίκη στο πρωτάθλημα, στην προσπάθεια που κάνει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και δεύτερη συνεχόμενη νίκη, με τον "Δικέφαλο" να επικρατεί στο "Παλατάκι" του Ρεθύμνου με σκορ 97-90 .

Δείτε τη βαθμολογία της Basket League ΟΠΑΠ...

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ