STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Εύκολα ο Ολυμπιακός, ακόμα μία νίκη για τη Ν. Κηφισιά

Εύκολα ο Ολυμπιακός, ακόμα μία νίκη για τη Ν. Κηφισιά
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός νίκησε χωρίς δυσκολίες τα Τρίκαλα με 84-70, ενώ η Ν. Κηφισιά επικράτησε και του Ρεθύμνου εντός έδρας με 84-76. Διαβάστε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες επικράτησε εκτός έδρας των Τρικάλων με 84-70 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.

Από εκεί και πέρα, η Ν. Κηφισιά νίκησε εντός έδρας το Ρέθυμνο με 84-76 , έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τον Δημήτρη Τσαλδάρη, ο οποίος σημείωσε 20 πόντους.

Ο Νίκος Χατζής μίλησε στο Sport24.gr για το επίτευγμα του και την πρώτη θέση στην ιστορία των σκόρερ της Α1...

Νικητής στο ντέρμπι της παραμονής με τον Ίκαρο ήταν το Σάββατο (29.3) ο Ηλυσιακός λοιπόν, ο οποίος κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη με σκορ 79-71 και να αναπτερώσει τις ελπίδες του. Στη Δράμα, ο ΚΑΟΔ γύρισε από το -14 αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ολική επαναφορά και να πάρει τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών , ο οποίος πήρε σημαντικό "διπλό" με σκορ 83-81.

Χωρίς τον Αθηναίου που πλέον αγωνίζεται στην Μιλάνο, ο Άρης επικράτησε με 75-61 του Πανελευσινιακού και ελπίζει στην κατάκτηση της 6ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο (31/3): Πανιώνιος - ΠΑΟΚ (18:00), Παναθηναϊκός - Κολοσσός Ρόδου (19:15).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ