STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Δικαιώθηκε ο Κολοσσός, από το ΑΣΕΑΔ

Δικαιώθηκε ο Κολοσσός, από το ΑΣΕΑΔ
INTIME SPORTS

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε σε δεύτερο βαθμό τον Κολοσσό, για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών, δίνοντάς του τη νίκη στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών.

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Κολοσσό και τον Απόλλωνα Πατρών, που ξεκίνησε στις 28 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε σήμερα (4/5). Κι αυτό γιατί το ΑΣΕΑΔ έβγαλε την απόφαση για την έφεση που είχαν καταθέσει οι Ροδίτες σχετικά με τις βολές του Ντομινίκ Ουότερς, σε νεκρό χρόνο.

Ο γκαρντ του Κολοσσού είχε σουτάρει τρεις βολές στο τέλος της αναμέτρησης με τους Πατρινούς, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του με 64-63 . Στη συνέχεια όμως ακολούθησε η ένσταση της ομάδας του Νίκου Βετούλα σχετικά με την απόφαση των διαιτητών και το τελευταίο σφύριγμα. Μία ένσταση που κερδήθηκε -σε πρώτη φάση- με τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ να δίνει το παιχνίδι στους "μελανόλευκους".

Σε δεύτερο χρόνο, οι "θαλασσί" επανήλθαν καταθέτοντας έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης , με το ΑΣΕΑΔ να τους δικαιώνει περίπου ενάμιση μήνα μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο Βενετόκλειο. Η απόφαση του ΑΣΕΑΔ αναφέρει πως " το ΑΣΕΑΔ με την υπ’ αρ. 55/4-5-2015 απόφασή του, δέχεται την προσφυγή της Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ Κ.Α.Ε.". Ακυρώνει την υπ’ αρ. 25/6-3-2015 απόφαση του ΜΔΟ του ΕΣΑΚΕ. Διατάσσει την επιστροφή του κατατεθέντος παραβόλου".

"Αισθανόμαστε πλήρως δικαιωμένοι"

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απόφασης του ΑΣΕΑΔ, η ΚΑΕ Κολοσσός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την ικανοποίησή της για τη δικαίωσή της: " Με τη σημερινή του Απόφαση το ΑΣΕΑΔ αποδέχθηκε την ένσταση της Κ.Α.Ε ΚΟΛΟΣΣΟΣ H HOTELS για τον αγώνα του με τον Απόλλωνα Πάτρας στην Ρόδο, κατοχυρώνοντας οριστικά την νίκη στην ομάδα μας.

Οι άνθρωποι του ΚΟΛΟΣΣΟΥ αισθάνονται πλήρως δικαιωμένοι με την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και ικανοποιημένοι με την Ελληνική Δικαιοσύνη, η οποία αποκατέστησε μια καταρχήν λάθος απόφαση με το σωστό τρόπο.

Αισθάνονται δε διπλά δικαιωμένοι γιατί οι αγώνες που κρίνονται καθαρά μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, δεν μπορούν να αμφισβητούνται "κατόπιν εορτής" με δήθεν αιτιάσεις και σαθρά αθλητικά επιχειρήματα, ακυρώνοντας σε δικαστικές αίθουσες υποδείξεις και αποφάσεις διαιτητών"!

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ