ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Δικαίωση Απόλλωνα για το παιχνίδι με τον Κολοσσό

Δικαίωση Απόλλωνα για το παιχνίδι με τον Κολοσσό

Ο Απόλλων Πατρών δικαιώθηκε από τον αθλητικό δικαστή για την ένσταση που κατέθεσε αναφορικά με την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να πάρουν το παιχνίδι οι "μελανόλευκοι" με 61-63.

Ανατροπή δεδομένων στην αναμέτρηση του Κολοσσού Ρόδου με τον Απόλλωνα Πάτρας. Οι Ροδίτες μπορεί να πήραν τη νίκη με 64-63, όμως οι "μελανόλευκοι" κατέθεσαν ένσταση, θεωρώντας πως το φάουλ που σφυρίχτηκε ήταν εκπρόθεσμο.

Ο Αθλητικός Δικαστής ερεύνησε την υπόθεση και δικαίωσε εν τέλει την ομάδα της Αχαϊας, η οποία πήρε τη νίκη με 61-63

Ο πρόεδρος των "μελανόλευκων" Κώστας Καραπάνος, μιλώντας για την απόφαση στο Sport24.gr δήλωσε: "Είναι μια δίκαιη απόφαση. Επειδή στο παιχνίδι ήταν πολλές κάμερες όλοι μπορούν να δουν τι πραγματικά συνέβη. Είναι μια απόφαση σωστή αυτή που πάρθηκε. Για εμάς, όμως, δεν αλλάζει κάτι. Ο αγώνα μας συνεχίζεται".

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή:

"Δέχεται τυπικά και στη ουσία της την ένσταση της ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΕ. Αποφαίνεται ότι νικήτρια ομάδα του μεταξύ των ομάδων «Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ» αγώνα καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας, αγωνιστικής περιόδου 2014-2015 που διεξήχθη 28-2-2015, είναι η φιλοξενούμενη ομάδα ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ με τελικό αποτέλεσμα 61 έναντι 63 πόντων".

Μπορεί να καταθέσει ένσταση ο Κολοσσός

Από την πλευρά του, ο Κολοσσός Ρόδου μπορεί να καταθέσει ένσταση. Οι Ροδίτες μπορούν να προσφύγουν στο ΑΣΕΑΔ. Έτσι, η βαθμολογία δεν μπορεί να επικυρωθεί.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ