STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Δεσπόζει το "αιώνιο" ντέρμπι

Δεσπόζει το "αιώνιο" ντέρμπι
INTIME SPORTS

Όλα τα βλέμματα για την 18η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ στρέφονται στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός την Κυριακή το απόγευμα

Το ντέρμπι "αιωνίων" ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ κλέβει την παράσταση από τα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Πρόκειται για το παιχνίδι που όλοι περιμένουν και θα κρίνει την πρωτιά στην κανονική περίοδο της Basket League ΟΠΑΠ που θα δώσει το απόλυτο πλεονέκτημα της έδρας μέχρι τους τελικούς των πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό με σκορ 74-70 στο ΟΑΚΑ ωστόσο στη συνέχεια ηττήθηκε από την Καβάλα κι έτσι πλέον θέλει το "διπλό" στο ΣΕΦ για να πάρει το πλεονέκτημα της έδρας.

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός ακόμα κι αν δεν καλύψει το -4 του πρώτου αγώνα, θα είναι πρώτος καθώς δεν έχει άλλη ήττα στο παθητικό του φέτος.

Από τα άλλα ματς ξεχωρίζει ο αγώνας ανάμεσα στον Ίκαρο και τον Άρη, καθώς από τη μία οι γηπεδούχοι θέλουν την πρώτη τους νίκη μετά από πέντε ματς και οι φιλοξενούμενοι αναζητούν μόλις την δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ:

Σάββατο 11/2

5μ.μ. (ΕΤ3) ΠΑΟΚ - Μαρούσι

5μ.μ. Ίκαρος - Άρης

7μ.μ. Ηλυσιακός - Ρέθυμνο

Κυριακή 12/2

4μ.μ. Καβάλα - Περιστέρι

4μ.μ. ΚΑΟΔ - Πανιώνιος

5μ.μ. (ΝΕΤ) Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Η βαθμολογία σε (17 αγώνες): Ολυμπιακός 31, Παναθηναϊκός 29 (15), Κολοσσός 29, Πανιώνιος 28, Καβάλα 24, Ρέθυμνο 23 (15), ΠΑΟΚ 22, Ηλυσιακός 22, Άρης 22, Περιστέρι 21 (15), ΚΑΟΔ 21, Ίκαρος 19, Μαρούσι 15 (15).

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ