STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αποχώρησε ο Ολυμπιακός από τη σύσκεψη

Αποχώρησε ο Ολυμπιακός από τη σύσκεψη
INTIME SPORTS

Αποχώρησε ο Ολυμπιακός από τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας των τελικών. Διαβάστε τι ζήτησαν οι "ερυθρόλευκοι". Κανένα πρόβλημα με το ΟΑΚΑ λένε στον Παναθηναϊκό.

Η αντιπροσωπεία των "ερυθρόλευκων" αποχώρησε δυσαρεστημένη από τα όσα άκουσε στη σύσκεψη που έγινε το πρωί της Πέμπτης για τα μέτρα ασφαλείας των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Η πλευρά του Ολυμπιακού ζήτησε να κλείσουν οι πτυσσόμενες πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων, αλλά και να μην καθίσει κόσμος στις κανονικές εξέδρες που βρίσκονται σε αυτό το σημείο.

Παράλληλα αιτήθηκαν την εκκένωση των καθισμάτων αριστερά και δεξιά από τη φυσούνα, κάτι που απορρίφθηκε αφού η αστυνομία εξήγησε ότι η φυσούνα φτάνει ως το κέντρο του γηπέδου, οπότε δεν συντρέχει κάποιος κίνδυνος.

Ο Χρήστος Σταυρόπουλος υπενθύμισε ότι ο Παναθηναϊκός ζητούσε "ισονομία" για τα αντίστοιχα μέτρα στο ΣΕΦ, τα οποία ο Ολυμπιακός έκανε δεκτά. Όταν συνάντησε την αρνητική διάθεση των υπολοίπων, αποχώρησε. Ο Ολυμπιακός υποστηρίζει ότι στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ παρεισφρύουν άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τον αγώνα...

Γιαννακόπουλος: "Όποιος κοιμήθηκε στραβά ανακάλυψε οφειλή"

Στο μεταξύ λύθηκε το θέμα με το ΟΑΚΑ , με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να είναι καθησυχαστικός μετά τη σύσκεψη που είχε με τους ανθρώπους του γηπέδου.

"Από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν υπάρχει καμία οφειλή προς το ΟΑΚΑ. Όποιος το βράδυ κοιμήθηκε στραβά και το πρωί που ξύπνησε ανακάλυψε την οφειλή είναι… δικό του θέμα. Τα όποια μικροπροβλήματα υπήρξαν λύθηκαν άμεσα και δεν υπάρχει κανένα θέμα", σχολίασε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς το παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ θα γίνει κανονικότατα, από τη στιγμή που πλέον απομακρύνθηκε ο κίνδυνος αναβολής της αναμέτρησης.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ