STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αλεξανδρής: "Δύσκολο παιχνίδι για εμάς"

Αλεξανδρής: "Δύσκολο παιχνίδι για εμάς"
INTIME SPORTS

Στις δυσκολίες του ματς με το Περιστέρι αναφέρθηκε ο κόουτς του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής μετά τη νίκη της ομάδας του στο Αλεξάνδρειο.

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα στην Κρήτη από το Ρέθυμνο, καθώς πήρε το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στο Περιστέρι στο Αλεξάνδρειο με 71-66.

Ο προπονητής του Άρη, Βαγγέλης Αλεξανδρής ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με το Περιστέρι.

" Θέλω να δώσω αρχικά συγχαρητήρια το Περιστέρι και τον Αργύρη Πεδουλάκη, γιατί ήταν πολύ διαβασμένοι σαν ομάδα. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς.

Είχαμε την απουσία του Ντέιβις που ήταν σημαντική. Θα μας βοηθούσε πάρα πολύ με τον τρόπο που αμυνόταν το Περιστέρι. Είμαι 21 χρόνια προπονητής. Πουθενά δεν δούλεψα τόσο πολύ πάνω σε τακτική, σε όλα τα πλάνα και τους στόχους που πρέπει να έχει μια ομάδα όπως ο Αρης", δήλωσε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος τόνισε: " Κάναμε μόνο πέντε νίκες. Αν η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη από την αρχή της χρονιάς θα είχε άλλη εικόνα και άλλη θέση. Εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας. Εκείνο που θέλω να τονίσω είναι ότι ο κόσμος σέβεται την προσπάθεια που κάνουμε και τη στηρίζει και είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα έρθει ακόμα περισσότερος. Είναι συγκινητικό που είδα σήμερα τον Χάρη Παπαγεωργίου στις κερκίδες. Σιγά- σιγά θα μαζευτούμε όλοι κοντά στον Αρη.

Εμείς δουλεύουμε με όραμα. Αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι. Είμαι σίγουρος ότι αν βρεθεί λύση στο οικονομικό, η αγουρίδα θα γίνει μέλι. Καμιά ομάδα με τα ρόστερ που έχουμε δεν είναι καλύτερη από την άλλη, πλην Ολυμπιακού και ΠΑΟ. Είναι θέμα βραδιάς. Εμείς κάνουμε μια φοβερή προσπάθεια. Παλέψαμε τα παιχνίδια που έχουμε δώσει. Τα τέσσερα από τα πέντε ήταν εκτός έδρας. Δεν είναι εύκολο να νικήσει εκτός οποιαδήποτε ομάδα.

Είμαστε στο σωστό δρόμο αλλά χρειάζεται υπομονή και να βρεθούν λύσεις στα επιμέρους προβλήματα γιατί οι αντοχές όλων φτάνουν σε ένα σημείο. Φυσικά υπομονή υπάρχει αλλά οι εποχές που διανύουμε είναι δύσκολες για όλους μας".

Όσον αφορά τον κόσμο είπε: " Πολύς κόσμος θέλει να έρθει αλλά ο καθένας για προσωπικό του λόγο έχει μια ένσταση και δεν έρχεται. Αυτά είναι τα μηνύματα που μου δίνει ο κόσμος".

Μπόγρης: "Κρατάμε τη νίκη"

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Μπόγρης τόνισε: " Κρατάμε μόνο τη νίκη. Μπήκαμε κάπως αγχωμένοι στην αρχή αλλά τελικά καταφέραμε και κερδίσαμε. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Κίμκι. Από σήμερα πάντως κρατάω ότι κερδίσαμε στο τέλος, γιατί έχουμε δείξει σε κάποια παιχνίδια ότι δεν τα καταφέρνουμε".

Πεδουλάκης: "Κάναμε αξιοσέβαστη προσπάθεια"

Ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε από την πλευρά του: " Κάναμε αξιοσέβαστη προσπάθεια. Για να συμπληρώσουμε 12αδα χρησιμοποιούμε μικρούς σε ηλικία παίκτες, δεν έχουμε βάθος στον πάγκο και όσο περνούσε η ώρα φαινόταν το πρόβλημα.

Σήμερα ήμασταν συσπειρωμένοι, συγκεντρωμένοι προσπαθούσαμε να παίξουμε άμυνα και σε γενικές γραμμές κάναμε αυτά που θέλαμε. Το παιχνίδι για μας γύρισε στο τρίτο δεκάλεπτο γιατί ο Άρης επέλεξε να παίξει με χαμηλό σχήμα και μας πίεσε, μας οδήγησε σε λάθη κι εκεί μας έλειψαν εκεί τα παιδιά που δεν ήταν μαζί μας σήμερα. Κρατάμε ότι ήμασταν καλύτεροι και συνεχίζουμε στο ίδιο μοτίβο".

Ο Χάρης Γιαννόπουλος δήλωσε από την πλευρά των παικτών: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Εμείς αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα λόγω των ελλείψεων βασικών παικτών.

Είχαμε χάσει το λόου ποστ παιχνίδι μας και προσπαθήσαμε να βάλουμε την μπάλα μέσα στη ρακέτα για να έχουμε ισορροπία. Το κάναμε μέχρι ένα σημείο ενώ ελέγξαμε τα ριμπάουντ που είχαμε πρόβλημα σε άλλους αγώνες.

Είχαμε μια βελτιωμένη εικόνα και προσπαθήσαμε. Το παιχνίδι κρίθηκε σε ένα-δυο σουτ. Ο Άρης τα έβαλε, εμείς δεν τα βάλαμε και κρίθηκε ο νικητής".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ