STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Άρης - Περιστέρι 71-66

Άρης - Περιστέρι 71-66

Ο Άρης επικράτησε του Περιστερίου στο Αλεξάνδρειο με 71-66 και επέστρεψε στις νίκες. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο Άρης επιβλήθηκε του Περιστερίου στο Αλεξάνδρειο με 71-66 και επέστρεψε στις νίκες μετά το αρνητικό αποτέλεσμα στην Κρήτη απέναντι στο Ρέθυμνο.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, πιέζοντας στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Αργύρη Πεδουλάκη.

Από τον Άρη, ο Χρήστος Ταπούτος πέτυχε 16 πόντους, ενώ 10 είχε ο Γιώργος Μπόγρης. Για το Περιστέρι ο Σκοτ σταμάτησε στους 24 πόντους και οι Πέτρουλας, Έντουαρντς είχαν από 9.

Ο αγώνας:

Το Περιστέρι θα ξεκινήσει δυνατά την αναμέτρηση απέναντι στον Άρη στο Αλεξάνδρειο και θα καταφέρει, αφού πρώτα δημιουργήσει προβλήματα στην επιθετική λειτουργία των γηπεδούχων θα καταφέρει να κλείσει το πρώτο δεκάλεπτο με προβάδισμα δύο πόντων, ύστερα από όμορφη προσπάθεια του Σκοτ (15-16).

Ο Άρης διατηρούσε τα ηνία του αγώνα για ολόκληρη την πρώτη περίοδο, όμως σταδιακά το Περιστέρι ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε να ισορροπήσει το παιχνίδι κόντρα στο συγκρότημα του Βαγγέλη Αλεξανδρή.

Στη συνέχεια, όμως οι φιλοξενούμενοι θα ανεβάσουν την απόδοση τους και με σημαντικούς πόντους από τον Σκοτ θα καταφέρουν να κλείσουν το ημίχρονο με 34-31 απέναντι στον Άρη, ο οποίος μείωσε στο τέλος με δύο εύστοχες βολές του Τζέιμς.

Πίεσε και πήρε τη νίκη

Με την έναρξη του τρίτου δεκαλέπτου ο Άρης θα πιέσει και θα καταφέρει με τον Νταν Μαυραειδή να αποσπαστεί με 40-34 στο 22' και σερί 9-0. Το Περιστέρι θα θελήσει να αντιδράσει και με καλάθι του Πέτρουλα θα κάνει το 43-43.

Έπειτα, οι δύο ομάδες θα συμβαδίζουν στο σκορ με τους γηπεδούχους να παίρνουν ξεφεύγουν με πέντε πόντους με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (52-47), ύστερα από καλάθι του Γιώργου Μπόγρη και του Δημήτρη Τσαϊρέλη.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο, ο Άρης παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων να ελέγξουν το παιχνίδι θα καταφέρει να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα με 71-66, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα από τον ΑΓΟΡ στην Κρήτη (71-66).

Τα δεκάλεπτα: 15-16, 31-34, 52-47, 71-66.

Άρης (Αλεξανδρής): Μαυραειδής 9(2), Κερούς 9(1), Ταπούτος 16(3), Τζέιμς 8(1), Τσαϊρέλης 2, Κρούσιτς, Μποχωρίδης, Μπόγρης 10, Μάλντροου 7, Τσαλδάρης 2, Βεργίνης 8(1), Δήμας.

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Παπαντωνίου 2, Καυκής 3, Ψαρόπουλος, Γιαννόπουλος 14(1), Μανωλόπουλος, Σκοτ 24(3), Έντουαρντς 9, Πέτρουλας 9(1), Τσιλούλης, Μότσνικ 5, Παπαγιάννης.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ