STOIXIMAN BASKET LEAGUE

1.943 πόντοι αγάπης για την "Κιβωτό του Κόσμου"

1.943 πόντοι αγάπης για την "Κιβωτό του Κόσμου"

Οι 1.943 πόντοι που μπήκαν στα παιχνίδια της 11ης και της 12ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα μετατραπούν σε ευρώ, δίνοντας μία πολύ σημαντική βοήθεια στην "Κιβωτό του Κόσμου".

Οι ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έδωσαν την καλύτερη βοήθεια στην "Κιβωτό του Κόσμου" αυτές τις γιορτές, αφού οι 1.943 πόντοι που επιτεύχθηκαν στα παιχνίδια της 11ης και της 12ης αγωνιστικής θα μετατραπούν σε ευρώ για ιερό σκοπό.

Στα πλαίσια του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης του ΕΣΑΚΕ, αποφασίστηκε η ενίσχυση της "Κιβωτού του Κόσμου", η οποία συγκεντρώνει σήμερα περίπου τα 400 παιδιά, από βρέφη έως 18 ετών σχηματίζοντας έτσι μια κοινότητα ανθρωπιάς και αγάπης, που ανθεί και μεγαλουργεί στο κέντρο της Αθήνας.

Επιπροσθέτως, σε ένα δεύτερο χώρο από το 2008 λειτουργεί ξενώνας δυναμικότητας 40 κλινών για τις άστεγες και κακοποιημένες μητέρες με τα παιδιά τους, επειδή προέκυψε μεγάλη ανάγκη για τη στέγαση αυτού του πληθυσμού που δεν είχε που την κεφαλή κλίναι. Επίσης, επί καθημερινής βάσης κι επί σειρά ετών η "Κιβωτός του Κόσμου" προσφέρει φαγητό σε 1.300 άτομα, ως επί το πλείστον άγαμες και άστεγες μητέρες με τα παιδιά τους.

Ακόμα, από το Νοέμβριο του 2012 σε τριώροφο κτίριο στον Πειραιά λειτουργεί ξενώνας - σπίτι για τη φιλοξενία ασυνόδευτων παιδιών δυναμικότητας 40 κλινών και ξεκίνησε η διανομή τροφίμων μέσα από το κοινωνικό παντοπωλείο της «Κιβωτού του Κόσμου», που εξυπηρετεί 150 οικογένειες.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ