SPORTS & GOSSIP

Φουρέιρα: "Δε με απασχολεί το επάγγελμα του Μποτία"

Φουρέιρα: "Δε με απασχολεί το επάγγελμα του Μποτία"

Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε στον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, αλλά και στους λόγους που δεν παρακολουθεί τους αγώνες του Ολυμπιακού.Διαβάστε τι δήλωσε.

Η Ελένη Φουρέιρα θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη "Real News" στον σύντροφό της και αμυντικό του Ολυμπιακού, Αλμπέρτο Μποτία, αλλά και στους λόγους που δεν βλέπει τα ματς του Ολυμπιακού.

Για την συμβουλή του Μποτία όσον αφορά στη Eurovision και το αν θα πάει μαζί της στη Λισσαβώνα: "Πιστεύει πολύ σε μένα και θεωρεί πως πρέπει να το κάνω. Ασχολείται με μία δουλειά στην οποία δεν μπορεί να ταξιδεύει όποτε θέλει, οπότε δεν το γνωρίζω. Ανάλογα με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Αλλά για μένα σημασία δεν έχει ποιος θα ταξιδέψει για να βρεθεί εκεί, σημασία έχει ποιοι με πιστεύουν και είναι δίπλα μου, ανεξαρτήτως απόστασης".

Για το αν πηγαίνει στο γήπεδο του Ολυμπιακού: "Όχι δεν έχω πάει ποτέ στο γήπεδο! Δεν το έχω πολύ με το ποδόσφαιρο και ουσιαστικά δεν με απασχολεί το επάγγελμα του συντρόφου. Σίγουρα θέλω να είναι καλά, όμως δεν είμαι από τις γυναίκες που θα με δεις στα γήπεδα".

Για το αν ζηλεύει ο ένας τον άλλον: "Κανένας δεν ζηλεύει κανέναν. Η ζήλια είναι κάτι αρρωστημένο, δεν υπάρχει κανένας λόγος ζήλιας. Είναι περισσότερο κολακευτικό παρά άξιο ζήλιας. Πιο πολύ ο άλλος καμαρώνει που μπορεί να έχει μία σέξι σύντροφο, όμορφη και επιτυχημένη, παρά ζηλεύει. Δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο".

TAGS SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ