VIRAL

Οι καλύτερες προτάσεις δώρων για τους λάτρεις της μπάλας

Οι καλύτερες προτάσεις δώρων για τους λάτρεις της μπάλας

Για πολλούς, τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη εποχή του χρόνου. Για άλλους πάλι, τα Χριστούγεννα είναι μια αρκετά απαιτητική περίοδος αφού οι υποχρεώσεις αυξάνονται, το ίδιο και τα έξοδα, αν αναλογιστείς τα δώρα που θες να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα για να μην αφήσεις κανέναν παραπονεμένο.

Τα δώρα όμως συνοδεύονται και από το άγχος για να βρεις το κατάλληλο δώρο για κάθε όνομα στη λίστα σου. Αυτό σημαίνει ότι κάθε επιλογή και απόφαση θέλει πρώτα σκέψη. Σκέψη για το τι θα πάρεις στον κολλητό σου, τι στο κορίτσι σου, στα αδέρφια σου, στους γονείς σου και ούτω καθεξής.

Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και αν αφήσεις τα ψώνια για τελευταία στιγμή, μπορείς να βρεις πολύ ωραία δώρα και μάλιστα σε πολύ καλές τιμές. Τα Public είναι ο ιδανικός προορισμός για να ανακαλύψεις τη μεγαλύτερη ποικιλία δώρων στη μεγαλύτερη γκάμα τιμών και να εντυπωσιάσεις τους αγαπημένους σου. Και αν θες να ψωνίζεις σε ένα 'μαγικό' περιβάλλον, τότε σου προτείνουμε να περάσεις μια βόλτα από τα Public Συντάγματος, το πιο εντυπωσιακό κτήριο των Χριστουγέννων που έχει μεταμορφωθεί σε ένα υπέρλαμπρο, φωτιζόμενο δώρο.

Οι καλύτερες προτάσεις δώρων για τους λάτρεις της μπάλας
NICHOAS MASTORAS

Και επειδή σίγουρα στον περίγυρό σου θα έχεις ανθρώπους που αγαπούν την μπάλα και οτιδήποτε έχει σχέση με αυτήν, σε αυτό το κείμενο θα φτιάξουμε εμείς τη shopping list σου και θα σου δώσουμε τις πιο ωραίες προτάσεις δώρων γι' αυτούς.

Ξεκινάμε.

Το FIFA 20 για ατέλειωτες ώρες gaming

Οι καλύτερες προτάσεις δώρων για τους λάτρεις της μπάλας

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να αγαπά το ποδόσφαιρο και να μην λατρεύει το FIFA. Ιδανικό δώρο που υπόσχεται ατελείωτες ώρες gaming με την παρέα και μεγάλες συγκινήσεις. Το FIF A20 καινοτομεί σε όλο το παιχνίδι, το football intelligence ξεκλειδώνει ένα πρωτοφανές ρεαλισμό. Επίσης το FIFA Ultimate Team mode προσφέρει περισσότερους τρόπους για να φτιάξεις την dream team σου. Με το ανανεωμένο αυθεντικό Game Flow, τη δυνατότητα λήψης καθοριστικών αποφάσεων από τον χρήστη και το ενισχυμένο σύστημα Physics Ball, ο χρήστης βρίσκεται στο επίκεντρο των highlights σε κάθε ματς.

Μια ηλεκτρική ψησταριά για μοναδικές βραδιές μπάλας στο σπίτι

Οι καλύτερες προτάσεις δώρων για τους λάτρεις της μπάλας

Τι χρειάζεσαι για μια τέλεια βραδιά μπάλας στο σπίτι; Μια μεγάλη τηλεόραση, καλή παρέα και καλό φαγητό. Με την Ηλεκτρική ψησταριά Primo που θα βρεις στα Public η επιτυχία στο φαγητό είναι εγγυημένη. Η Ηλεκτρική γκριλιέρα Primo ΑΒ661, με ισχύ 1200W, σου δίνει την δυνατότητα για νόστιμο υγιεινό ψήσιμο καθώς είναι ιδανική για τοστ, μπριζόλες, ψάρια και λαχανικά. Αν κερδίσει και η ομάδα σου, η βραδιά δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη.

Ένα tablet για να παρακολουθείς πάντα και παντού αθλητικά

Οι καλύτερες προτάσεις δώρων για τους λάτρεις της μπάλας

Όπου κι αν βρίσκεσαι θες να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλες τις τελευταίες αθλητικές εξελίξεις. Θες να μπαίνεις στο αγαπημένο σου site (το Sport24.gr εννοείται), να βλέπεις τα highlights των αγώνων και ούτω καθεξής. Σε αυτες τις περιπτώσεις, ένα καλό tablet είναι η λύση. Στην προκειμένη, σου προτείνουμε το Huawei MediaPad T5 10 16GB, ένα tablet με δυνατό επεξεργαστή, IPS οθόνη και άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του casual χρήστη, του επαγγελματία και του λάτρη των multimedia και του σερφαρίσματος στο διαδίκτυο.

'Δυνατά' ηχεία για να 'απογειώνεις' τις βραδιές μπάλας

Οι καλύτερες προτάσεις δώρων για τους λάτρεις της μπάλας

Υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να μπορείς να απολαμβάνεις έναν ποδοσφαιρικό αγώνα από το σπίτι σου; Να αντιλαμβάνεσαι το κλίμα και την ατμόσφαιρα του γηπέδου από τον καναπέ σου; Με τα Ηχεία 2.1 Logitech Z333 που θα βρεις στα Public, η εμπειρία στο σπίτι 'απογειώνεται'. Τα επιτραπέζια ηχεία 2.1 Logitech Z333 επιτρέπουν να απολαμβάνεις τα πάντα με πιο καθαρή και βαθιά αναπαραγωγή, ενισχυμένα δυναμικά μπάσα και λεπτομερείς ήχους, ενώ παράλληλα διαχέουν ομοιόμορφα τον ήχο στον χώρο σου. Ηχεία 2.1 Logitech Z333. Φανταστικό.

Με μια βόλτα σε ένα κατάστημα Public ή ένα κλικ εδώ, θα βρεις τα πιο ωραία δώρα για όλους για να ξεμπερδέψεις εύκολα με τη λίστα των χριστουγεννιάτικων αγορών σου. Και θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι. Καλές αγορές και καλά Χριστούγεννα!

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ