ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Εκπληκτική 4η θέση στο κόμπο

Εκπληκτική 4η θέση στο κόμπο

Η εθνική ομάδα βελτίωσε τη βαθμολογία της και κατέλαβε την τέταρτη θέση στο κόμπο. Στην έκτη θέση η Ευαγγελία Πλατανιώτη στον τελικό του ελεύθερου στο σόλο.

Κατά δύο ολόκληρους βαθμούς βελτίωσε τη βαθμολογία της η εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης στο κόμπο και κατέλαβε την τέταρτη θέση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι κριτές έδωσαν 85,733 βαθμούς στην ελληνική ομάδα. Την εθνική ομάδα συνθέτουν οι Μαρία Αλζιγκούζη- Κομινέα, Γιάνα Γκεοργκίεβα, Ευαγγελία Κουτίδη, Εβελίνα Παπάζογλου, Ευαγγελία Πλατανιώτη, Σοφία Μαλκογεώργου, Φλωρεντία Μάντζιου , Πολυξένη Σαραντίδη, Σοφία Τσιπουρίδη και Δέσποινα Τζώρτσου.

Πρώτη κατετάγη η Ουκρανία με 94,4333 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η Ισπανία βαθμολογούμενη με 93,0333, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλία συγκεντρώνοντας 90,3333 βαθμούς.

Το πρωί η Ευαγγελία Πλατανιώτη ήταν έκτη στον τελικό του ελεύθερου προγράμματος στο σόλο με 87,8333 βαθμούς. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ρωσίδα Σβετλάνα Ρομάσινα με 95,8333 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η Ισπανίδα Όνα Καρμπονέλ με 93,7000 βαθμούς και τρίτη η Ουκρανή Άννα Βολοσίνα με 92,3333 βαθμούς.

Εκπληκτική 4η θέση στο κόμπο
Εκπληκτική 4η θέση στο κόμπο
TAGS ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ