ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Έκλεισε το κολυμβητήριο της Άρτας

Έκλεισε το κολυμβητήριο της Άρτας
Κοκκώδης

Ανακοίνωση με την οποία διαμαρτύρονται για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου της Άρτας, εξέδωσαν οι γονείς των αθλητών

" Διαμαρτυρόμαστε για το αυθαίρετο και μεθοδευμένο "λουκέτο" στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Άρτας από τη Δημοτική αρχή. Παρά τη διαβεβαίωση προσωπικά του Δημάρχου Άρτας στο Δ.Σ της 17/12/2007 ότι το Κολυμβητήριο δε θα κλείσει ούτε για μια μέρα, τα παιδιά μας βρέθηκαν ξαφνικά σε παγωμένη πισίνα ώστε να μην μπορούν να προπονηθούν".

"Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου, είχαν ενημερωθεί προηγουμένως ότι σε δέκα μέρες ακολουθούν αγώνες ορίων και σε τρεις εβδομάδες το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Οι ίδιοι μάλιστα μας διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρχει προηγούμενη ενημέρωση των γονέων. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν έγινε ποτέ. Η μόνη ενημέρωση που έγινε ήταν ότι τα χρήματα δεν κάλυπταν τις ανάγκες του κολυμβητηρίου γιατί χάθηκαν, στους υπόλοιπους αθλητικούς χώρους του δήμου, κυρίως στην τοποθέτηση χλοοτάπητα σε τέσσερα γήπεδα ποδοσφαίρου και στο σκέπαστρο του γηπέδου στο οποίο αγωνίζεται η Αναγέννηση. Δηλαδή,τα χρήματα που δικαιωματικά ανήκαν στους κολυμβητές του κολυμβητηρίου χρησιμοποιήθηκαν για άλλους σκοπούς".

"Γιατί έγινε αυτός ο λάθος προγραμματισμός, όπως δήλωσε ο κ.Δήμαρχος; Γιατί δε σεβάστηκε κανείς τους κόπους και τους αγώνες αυτών των παιδιών επί πέντε χρόνια ; Γιατί στην Άρτα ακόμη το 2008 τους μόνους αθλητές που πρέπει να χαϊδεύουμε είναι οι ποδοσφαιριστές; Εμείς θέλουμε να ανοίξουν άλλα 10 γήπεδα ποδοσφαίρου αλλά όχι εις βάρος του κολυμβητηρίου".

"Απαιτούμε από τη Δημοτική αρχή και κάθε εκπρόσωπο Αρτινού λαού να βρει λύση στο πρόβλημά μας και όχι να κωφεύει. Οι δικαιολογίες περί συντήρησης πισίνας φυσικά δεν ευσταθούν. Σε κανένα αθλητικό χώρο δε γίνεται συντήρηση μέσα στην αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε η καθιερωμένη συντήρηση του κολυμβητηρίου Άρτας έγινε τον Αύγουστο".

"Απαιτούμε την άμεση επαναλειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άρτας. Άλλωστε, αν αξίζει να στηριχθεί ένα κομμάτι των αθλητικών εγκαταστάσεων της Άρτας, αυτό είναι το κολυμβητήριο που τυγχάνει πανελλήνιας αναγνώρισης







".

Για την επιτροπή γονέων, Μάνθας Παναγιώτης, Τατσιώνας Γεώργιος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ