ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Αποκλεισμός για Μάνο και Παπαρούνα

Αποκλεισμός για Μάνο και Παπαρούνα
Καταδύσεις

Οι Αλέξανδρός Μάνος και Στέφανος Παπαρούνας δεν μπόρεσαν να προκριθούν στον ημιτελικό των 3μ.

Ο Μάνος κατέλαβε την 28η θέση, έχοντας συγκεντρώσει 359,20 βαθμούς, ενώ ο Παπαρούνας ήρθε 33ος με 353,10 βαθμούς.
Την πρόκριση για τα ημιτελικά έπαιρναν οι πρώτοι 18 της κατάταξης.

" Απογοητεύτηκα τη στιγμή του αγώνα, ιδίως στο ντουέτο. Βλέποντας την εξέλιξη, αλλά και τις βαθμολογίες, με έπιασε το παράπονο, γιατί με τις επιδόσεις που έχουμε μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά. Μπορούσαμε να μπούμε στον τελικό και εκεί όπως είδατε όλα ήταν ανοιχτά. Αργότερα, όταν ήμασταν πιο ήρεμοι, καθήσαμε, συζητήσαμε και τα βρήκαμε με τους εαυτούς μας.

Και μία αποτυχία είναι εμπειρία και για μας οι εμπειρίες όλες είναι πολύ χρήσιμες. Επίσης από το Παγκόσμιο κρατάμε ότι καμιά χώρα και κανένας αθλητής δεν έχει ξεφύγει, τουλάχιστον για τα δικά μας δεδομένα. Όλους μπορούμε να τους "χτυπήσουμε" στα ίσια. Αυτό μας πεισμώνει και μας κάνει να δουλέψουμε περισσότερο και στον επόμενο αγώνα να φέρουμε μεγαλύτερη βαθμολογία για να χτυπήσουμε υψηλότερες θέσεις

", δήλωσε ο Αλέξανδρος Μάνος, για να συμπληρώσει για τη συνεργασία του με τον Παπαρούνα:

" Με τον Στέφανο βρισκόμαστε τέλεια. Έχουμε ταιριάξει σαν αθλητές, αλλά και σαν άνθρωποι. Έχουμε έναν κοινό στόχο, τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, και γι΄αυτό παλεύουμε κάθε μέρα, υπό αντίξοοες συνθήκες. Δεν λειτουγούμε πλέον ως άτομα της ηλικίας μας. Έχουμε απαρνηθεί πολλά, ενώ παράλληλα σπουδάζουμε και όπως γίνεται αντιληπτό είμαστε κλεισμένοι σε ένα καβούκι.

Το μόνο που ζητάμε είναι συμπαράσταση. Και εμείς αθλητές είμαστε και αυτό που κάνουμε είναι γιατί το αγαπάμε. Πρέπει όμως να νιώσουμε ότι κάποιος είναι κοντά μας και μας στηρίζει για να μην τα παρατήσουμε. Αυτή τη στιγμή, πάντως, είμαστε εντελώς μόνοι μας. Δεν έχουμε κίνητρα από την Πολιτεία, δεν έχουμε χορηγούς, δεν έχουμε χρήματα, είμαστε ξεχασμένοι από όλους

"

Από την μεριά του, Στέφανος Παπαρούνας είπε:

" Πραγματικά δουλέψαμε πάρα πολύ πριν έρθουμε στη Ρώμη και είναι κρίμα που δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στα επίπεδα που ξέρουμε ότι μπορούμε. Εγώ, επειδή ήταν και η πρώτη μου φορά σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση, είχα πολύ άγχος. Επίσης ο Αλέξανδρος είχε κάποιες επιτυχίες με τον Μπίμη και δεν ήξερα αν θα μπορέσω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες του. Στο ντουέτο, δύο βουτιές ήταν αυτές που μας στέρησαν τον τελικό και προκάλεσαν την απογοήτευση. Από κει και πέρα, κρατάμε την εμπειρία που για μένα που τη στερούμαι είναι πολύ σημαντική".

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012, δήλωσε: " Η πρόκριση στο Λονδίνο είναι πολύ δύσκολη υπόθεση. Να μην ξεχνάμε ότι προκρίνονται μόνο οκτώ και είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Μέχρι το 2012 είναι τρία χρόνια. Αν όλα πάνε καλά τότε όλα μπορούν να συμβούν. Να επαναλάβουμε το θρίαμβο των Συρανίδη-Μπίμη είναι πολύ δύσκολο, αλλά σίγουρα θα πετύχουμε κάτι καλό".










TAGS ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ