ΣΤΗΛΕΣ

Αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο λόγω μέθης!

Αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο λόγω μέθης!
Καστίγιο-καταδύσεις

Η μεξικανική ομοσπονδία απέκλεισε τον 22χρονο Χ.Καστίγιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, λόγω... μέθης!

Η είδηση όμως δεν είναι αυτή καθαυτή η απουσία του από τους αγώνες αλλά το απίστευτο γεγονός που την "επέβαλε": όπως ανακοίνωσε η τεχνική επιτροπή της μεξικανικής ομοσπονδίας κολύμβησης τιμώρησε τον αθλητή με αποκλεισμό από την επικείμενη διεθνή διοργάνωση επειδή εμφανίστηκε μεθυσμένος (!) σε πρόσφατο αγώνα Πανεπιστημιάδας στο Βελιγράδι και δεν ήταν σε θέση να πάρει μέρος στο αγώνισμα του τραμπολίνο από το 1 μέτρο.
"Ο αθλητής τιμωρήθηκε και δεν θα πάρει μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ρώμης. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό που έγινε στο Βελιγράδι, επειδή πρόκειται για ένα πρόβλημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε σε προσωπικό επίπεδο.

Πήραμε σωστό μέτρο γιατί το το γεγονος αυτό δεν επηρεάζει μόνο την εικόνα του, αλλά και την εικόνα των άλλων αθλητών που ξέρουν να κρατούν ψηλά στα γήπεδα τη σημαία του Μεξικού",

τόνισε ο αντιπρόεδρος της μεξικανικής ομοσπονδίας, Αλμπέρτο Ακόστα, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της απόφασης.

Να σημειωθεί πως ο Καστίγιο, πρωταθλητής στους Παναμερικανικούς Αγώνες σε επίπεδο νέων το 2004, αντιμετώπιζε από παλιά προβλήματα αλκοολισμού, ο οποίος του "χτύπησε την πόρτα" εκ νέου στους πρόσφατους αγώνες στους οποίους συμμετείχε στο Βελιγράδι.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ