ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ

Αναχωρούν για Ρώμη οι Μάνος/Παπαρούνας

Αναχωρούν για Ρώμη οι Μάνος/Παπαρούνας
μανος καταδυσεις

Την Τετάρτη (15/07) αναχωρούν για τη Ρώμη οι Παπαρούνας/Μάνος ενόψει του παγκοσμίου πρωταθλήματος

Οι δύο αθλητές θα αγωνιστούν το Σάββατο στον προκριματικό των συγχρονισμένων 3μ. (ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα της ίδιας ημέρας), ενώ στις 22/07 θα μετάσχουν στον προκριματικό του ατομικού αγωνίσματος των 3μ.
Το ελληνικό δίδυμο, αν και ξεκίνησε μόλις φέτος να αγωνίζεται ως ζευγάρι στις συγχρονισμένες, έχει δείξει ότι διαθέτει σπουδαίες δυνατότητες. Οι δύο αθλητές, με δηλώσεις τους στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, επισήμαναν ότι στόχος τους στη Ρώμη είναι η πρόκριση στον τελικό και εκεί ό,τι βγει.

" Έχουμε δουλέψει πολύ, είμαστε αρκετά δυνατοί και μολονότι είμαστε νέο ζευγάρι και λίγο καιρό μαζί, θα το παλέψουμε να μπούμε στη δωδεκάδα. Αν τα καταφέρουμε, θα είμαστε απελευθερωμένοι και ίσως μπορούμε να πετύχουμε κάτι ακόμα καλύτερο. Πιστεύω πως για ένα νέο ζευγάρι όπως εμείς, θα είναι επιτυχία η παρουσία μας στον τελικό", ανέφερε ο Μάνος, προσθέτοντας ότι στο ατομικό έχει ως στόχο την πρόκριση στον ημιτελικό.

Από την πλευρά του, ο Παπαρούνας είπε: " Είμαστε νέο ζευγάρι, λίγο καιρό μαζί, αλλά στους τρεις αγώνες που έχουμε δώσει μέχρι τώρα, δείξαμε ότι έχουμε ανοδική πορεία. Κύριος στόχος μας είναι τα 3μ. συγχρονισμένες, όπου θα επιδιώξουμε να μπούμε στον τελικό. Στο ατομικό αγώνισμα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα. Για μένα είναι η πρώτη μου παρουσία σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό".

Για μακροπρόθεσμο ζευγάρι έκανε λόγο ο Πέτρος Φυρίγος και υπογράμμισε: " Βασικός μας στόχος είναι τα 3μ. συγχρονισμένες, όπου θα επιδιώξουμε να μπούμε στον τελικό. Τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση, αγωνιστικά και ψυχολογικά, και πιστεύω ότι θα καταφέρουν να βρεθούν στη δωδεκάδα. Όλα όμως θα φανούν στην πισίνα. Σε ό,τι αφορά το ατομικό αγώνισμα των 3μ., τα παιδιά θα προσπαθήσουν να μπουν στον ημιτελικό, αλλά έχουν τη δυνατότητα να προκριθούν και στον τελικό".






TAGS ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ