ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αποστολή του SPORT24 στο Μιλγουόκι: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βλέπει τα πράγματα πιο χαλαρά και αυτό τον κάνει πιο επικίνδυνο

Ο Χάρης Σταύρου στο Fiserv Forum
Ο Χάρης Σταύρου στο Fiserv Forum 24MEDIA

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, μίλησε από το Μιλγουόκι στην εκπομπή "Show Must Go On" με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, σχολιάζοντας τη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο SPORT24, αλλά κι όσα περιμένουμε να δούμε φέτος από τον "Greek Freak".

Ο Χάρης Σταύρου βρίσκεται στο Μιλγουόκι, όπου τα χαράματα της Τετάρτης (20/10), οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα υποδεχθούν τους Νετς (02:30, Cosmote Sport 4, LIVE από το SPORT24 και LIVE SHOW με έκτακτη Game Night) και εμφανίστηκε στην εκπομπή "Show Must Go On", βάζοντας τον κόσμο στο κλίμα.

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος του SPORT24 σχολίασε με τον Παντελή Διαμαντόπουλο την αποκλειστική συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο SPORT24, ενώ αναφέρθηκε στους στόχους των φετινών Μπακς, το γεγονός ότι ο "Greek Greak" πλέον είναι πιο χαλαρός και άρα πιο επικίνδυνος, αλλά και τις πιθανότητες των Νετς και των Λέικερς για τον τίτλο.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ο Παντελής Βλαχόπουλος μαζί με τους Θέμη Καίσαρη και Σπύρο Καβαλιεράτο σχολιάζουν live την πρεμιέρα των πρωταθλητών Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς, ενώ ο απεσταλμένος του SPORT24, Χάρης Σταύρου μεταφέρει όλες τις εξελίξεις από το Fiserv Forum. Τζάμπολ στις 02:00.

Το SPORT24 στο Μιλγουόκι

Ο διαπιστευμένος δημοσιογράφος της ομάδας του SPORT24, Χάρης Σταύρου, βρίσκεται στο Μιλγουόκι για να μεταφέρει τον παλμό από τις εντός έδρας αναμετρήσεις των Μπακς με τους Μάβερικς για την preseason και τους Νετς για την πρεμιέρα της νέας σεζόν, πριν από την έναρξη της οποίας θα δοθούν στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τους συμπαίκτες του τα δαχτυλίδια των πρωταθλητών.

Χορηγός της αποστολής στις ΗΠΑ ο ιταλικός και παγκόσμιος κολοσσός Mapei, με τα κορυφαία υλικά για την κατασκευή. Όταν περνάμε μπροστά από ένα εντυπωσιακό σπίτι, το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω. Όταν μένουμε σε αυτό το σπίτι το θαυμάζουμε από κάτω μέχρι πάνω, εάν έχει στεγάνωση Mapei! Η Mapei προσφέρει μια ευρεία γκάμα στεγανωτικών προϊόντων για υπόγειους χώρους, συνεχίζει με τους ορόφους και φτάνει στις ταράτσες με κορυφαία προϊόντα στεγάνωσης για ψυχρές και πράσινες οροφές. Υλικά για την κατασκευή Mapei. Στα καταστήματα δομικών υλικών και ειδών υγιεινής και στο mapei.gr.

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ NBA ΗΠΑ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ THE SHOW MUST GO ON LIVE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ