VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Volley League γυναικών: Το μπαλάκι στις ομάδες για την επανέναρξη πετά η ΕΟΠΕ

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΛΕΪ  ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ.  (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ. (Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Την Παρασκευή η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε την ματαίωση της Volley League των γυναικών και το Σάββατο το βράδυ μετά την απόφαση της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων πέταξε το μπαλάκι στις ομάδες για την επανέναρξη.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση για το οριστικό πρόωρο πέσιμο της αυλαίας και τη ματαίωση της φετινής Volley League των γυναικών, η ΕΟΠΕ φαίνεται πως κάνει ένα βήμα πίσω και το ξανασκέφτεται, αφού μετά την απόφαση που πάρθηκε από την Επιτροπή των Λοιμοξιολόγων για επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού μέσω επανέναρξης 10 πρωταθλημάτων, καλεί τις ομάδες να αποφασίσουν για το αν θα επαναρχίσει αυτό της Volley League γυναικών.

"Μετά τις ανακοινώσεις της Ελληνική Κυβέρνησης για επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού λόγω της πανδημίας του covid-19, η Ε.Ο.ΠΕ. ενημερώνει, πως, την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη των σωματείων της Volley League γυναικών με θέμα την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με ημερομηνία λήξης την 17η Απριλίου 2021 όπως προβλέπεται από την ισχύουσα προκήρυξη.

Σε περίπτωση που τα σωματεία προτείνουν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος θα ακολουθήσει στις 21:00 (21/3) διαδικτυακό έκτακτο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Σε περίπτωση πάντως που παρθεί η απόφαση για επανεκκίνηση, το πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν φαντάζει τη δεδομένη στιγμή σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.

Μόνο και μόνο οι αγώνες της κανονικής περιόδου να γίνουν, χωρίς τα playoffs, θα φτάσουμε στις 14 Απριλίου και με δεδομένο ότι στις 17 μαζεύεται η Εθνική γίνεται εύκολα αντιληπτό πως τουλάχιστον με την κανονική του μορφή το πρωτάθλημα είναι αδύνατο να ολοκληρωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ