ΒΟΛΕΪ

Τελευταία αγωνιστική στους άνδρες

Τελευταία αγωνιστική στους άνδρες
Παναθηναϊκός-Κηφισιά

Την Πέμπτη (26/03) πραγματοποιείται η 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1 Ανδρών

Χωρίς το μεγάλο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1 των ανδρών. Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ε.Α. Πατρών, Ηρακλής, Άρης, Λαμία, Φοίνικας Σύρου και ΠΑΟΚ, ήδη έχουν κλείσει θέση για τα πλέι - οφ.
Από την άλλη, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν και την Α2, ενώ οι ΑΟ Κηφισιάς, Απόλλωνας Καλαμαριάς και Μίλωνας θα πρέπει να τα δώσουν όλα για την παραμονή στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι - άουτ.

Όμως, τα τελευταία παιχνίδια θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην τελική κατάταξη που θα βγάλει και τα ζευγάρια για τα χιαστί παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ, σε μία αναμέτρηση που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Λαμία, όπου το αποτέλεσμα για την τοπική ομάδα είναι σημαντικό, καθώς σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, μπορεί να την οδηγήσουν να τερματίσει στις θέσεις από 5 έως 7.

Ο Ηρακλής αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και θέλει νίκη για να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Ε.Α. Πατρών που παίζει εκτός με τον Μίλωνα και να ανέβει στην τρίτη θέση. Ο Άρης υποδέχεται τον ΑΟ Κηφισιάς και θέλει τη νίκη που θα τον διατηρήσει στην πέμπτη θέση. Τέλος, ο Φοίνικας Σύρου θέλει τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο τον υποβιβασμένο Εθνικό Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του αγώνα της Λαμίας, μπορεί να τον ανεβάσουν στην έκτη θέση.

Πρόγραμμα (22η αγωνιστική)

Πέμπτη (26/03):

Λαμίας: Λαμία – Παναθηναϊκός
Ρέντη: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Καλαμαριάς: Απόλλων Καλαμαριάς – Ηρακλής
Βασιλικών: Άρης – Κηφισιά
Μίλωνα: Μίλωνας – ΕΑ Πατρών
Σύρου: Φοίνικας Σύρου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

* Όλες οι αναμετρήσεις αρχίζουν στις 18:00.




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ