ΒΟΛΕΪ

Τελειώνει με Φιλντ και Ρίτσεϊ ο Παναθηναϊκός

Τελειώνει με Φιλντ και Ρίτσεϊ ο Παναθηναϊκός

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση της απόκτησης των Μαρίσα Φιλντ και Κίλα Ρίτσεϊ.

Μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις φαίνεται πως απομένουν για να κλείσει ο Παναθηναϊκός την τριάδα του στις ξένες για την επόμενη περίοδο. Μετά από την απόκτηση της Φραντζίκα Πολ ο Δημήτρης Καζάζης στηρίζει την αγορά του Καναδά.

Οι δύο παίκτριες που θα πρέπει να λογίζονται ως αθλήτριες του Παναθηναϊκού είναι η Κίλα Ρίτσεϊ και η Μαρίσα Φιλντ.

Η δεύτερη είναι γνωστή στους φίλους των πρασίνων και στο ελληνικό κοινό αφού στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό πριν δώσει τη θέση της στην Μπριζίτκα Μόλναρ. Ο Φιλντ μαζί με τις Κωνσταντινίδου και Καββαδία θα αποτελέσουν μία ισχυρή τριάδα για τις πράσινες στην επόμενη περίοδο.

Από την άλλη Ρίτσεϊ αγωνίζεται ως ακραία και την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Αζεριόλ Μπακού. Στα 26 της χρόνια είναι και εκείνη, όπως και η Φιλντ, από τις βασικές αθλήτριες της εθνικής ομάδας του Καναδά και αναμένεται να συνθέσει ένα δυναμικό δίδυμο μαζί με την Πολ αφού η μία συμπληρώνει το παιχνίδι της άλλης.

Οι δύο υποθέσεις είναι προχωρημένες και το μόνο που μοιάζει να απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση από τον Παναθηναϊκό. Εάν αυτό συμβεί τότε οι πράσινες κλείνουν τις θέσεις των ξένων και θα μένουν μόνο οι κινήσεις από την ελληνική αγορά που θα έχουν ως γνώμονα το παρόν αλλά και το μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ