ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Στράντζαλη: "Το κάναμε να φαίνεται εύκολο, δεν δώσαμε τη δυνατότητα στον Άρη να κάνει το παιχνίδι του"

Στράντζαλη: "Το κάναμε να φαίνεται εύκολο, δεν δώσαμε τη δυνατότητα στον Άρη να κάνει το παιχνίδι του"
Η Όλγα Στράντζαλη πανηγυρίζει πόντο της ΑΕΚ κόντρα στον Άρη για τον ημιτελικό του Final-4 στο Κύπελλο βόλεϊ γυναικών EUROKINISSI SPORTS

Η πρώτη σκόρερ της ΑΕΚ, Όλγα Στράντζαλη, στη νίκη κόντρα στον Άρη με 3-0 για τον πρώτο ημιτελικό του Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, στάθηκε στην εμπειρία της ομάδας της, ενώ ο προπονητής της Ένωσης, Γιουνούς Οτσάλ, αναφέρθηκε στην πίεση της κατόχου του τίτλου που έχει το σύνολό του.

Η ΑΕΚ πέρασε το εμπόδιο του Άρη με 3-0 σετ και έκλεισε το εισιτήριό της για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής στο 17ο Final-4 του Κυπέλλου βόλεΪ γυναικών.

Εκ των πρωταγωνιστριών της αναμέτρησης ήταν η ακραία της Ένωσης, Όλγα Στράντζαλη, η οποία με 20 πόντους αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ του ημιτελικού.

Η διεθνής παίκτρια στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στην εμπειρία της ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ήταν το κλειδί για την επικράτηση.

"Το κάναμε να φαίνεται εύκολο. Στήσαμε το πλάνο μας, δεν δώσαμε τη δυνατότητα στον Άρη να κάνει το παιχνίδι του. Φάνηκε η εμπειρία μας μέσα στο γήπεδο", ανέφερε χαρακτηριστικά η Στράντζαλη.

Από την άλλη, ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιουνούς Οτσάλ, μίλησε για την πίεση που έχει η ομάδα του, δεδομένου ότι είναι η κάτοχος του τίτλου.

"Κάθε σεζόν είναι διαφορετική, κάθε σεζόν έχει διαφορετική ιστορία,. Νιώθουμε την πίεση ότι πρέπει να αποδείξουμε τα περσινά κεκτημένα μας. Ο Άρης πάλεψε πολύ καλά, δεν είχε τίποτα να χάσει, πάλεψε σε υψηλό επίπεδο. Όταν αρχίσαμε να παίζουμε καλά στο μπλοκ και στην άμυνα έχασαν την υπομονή τους οι αντίπαλες παίκτριες".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ