ΒΟΛΕΪ

Σερβία-Ελλάδα 3-2

Σερβία-Ελλάδα 3-2
Λάππας (Εθνική)

Η Εθνική ομάδα γνώρισε δεύτερη σερί ήττα από τη Σερβία στο Βελιγράδι

Η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών γνώρισε ξανά την ήττα με 3-2 σετ από τη Σερβία στο Βελιγράδι και επιστρέφει απόψε στην Αθήνα.

Η Ελλάδα προηγήθηκε με 0-1 και 1-2 σετ και 12-10 στο τάι μπρέικ, για να χάσει τρεις μεγάλες ευκαιρίες για τον 13ο πόντο.

Οι Σέρβοι πλήρωσαν την αδυναμία της Εθνικής να ολοκληρώσει την έκπληξη και με εκπληκτικές άμυνες, πήραν τους επόμενους τρεις πόντους χάρη στα ακλά σερβίς, για να πάρουν τη νίκη στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων.

"Διατηρώ τη συγκρατημένη αισιοδοξία που είχα και πριν απο τα φιλικά παιχνίδια με την Σερβία", είπε ο Κώστας Χαριτωνίδης για να συμπληρώσει " γενικά η υποδοχή μας πληγε καλά σε όλο το ματς, ενώ βελτιωθήκαμε και στο μπλοκ. Στο πρώτο ματς είχαμε οκτώ και στο δεύτερο δώδεκα. Ξεκινήσαμε το ματς με τέσσερα μπλοκ στον Μίλκοβιτς και τον βγάλαμε εκτός παιχνιδιού. Τα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά παρότι είμαστε κατά γνεική ομολογία στον πιο δύσκολο όμιλο".

Ο ομοσπονδιακός προπονητής ξεκούρασε τους Ανδρεάδη, Ρουμελιώτη , έπαιξε με κεντρικό τον Σμαραγδή και διαγώνιο τον Κράβαρικ, ενώ μετά το δεύτερο σετ χρησιμοποίησε στη θέση του πασαδόρου τον Προύσαλη.

Τα σετ: 23-25, 25-18, 18-25, 25-21, 15-13

ΣΕΡΒΙΑ (Κολάκοβιτς): Πέτκοβιτς 1, Μίλκοβιτς 6, Γκέριτς 8, Γιέλιτσα 9, Μπόσκαν 6, Νίκιτς 5, Σάμαρτζιτς(λίμπερο-υποδοχή 78%), Μπόγιοβιτς 15, Μίτροβιτς 11, Μπέλιτσα 9, Ν. Γκρμπιτς 1, Βούγεβιτς 6.

ΕΛΛΑΔΑ (Χαριτωνίδης): Χριστοφιδέλης 16, Κουρνέτας, Σμαραγδής 12, Πανταλέων 8, Κράβαρικ 16, Μπάεφ 18, Στεφάνου(λ, 85%), Προύσαλης 1, Ρουμελιώτης 1, Λάππας.













ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ