ΒΟΛΕΪ

Σεφτέ ο Ηρακλής

Σεφτέ ο Ηρακλής
ηρακλης πανηγυρικο

Την πρώτη του νίκη πέτυχε ο Ηρακλής στο Τσάμπιονς Λιγκ, επικρατώντας με 3-0 της Τσέσκε στον Εύοσμο

Ο "γηραιός" έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του, κερδίζοντας το πρώτο σετ με σχετική άνεση, κόντρα σε μια ομάδα που επίσης είχε μόνο ήττες πριν την αναμέτρηση.
Στο δεύτερο σετ, οι Θεσσαλονικείς τα βρήκαν "σκούρα" απέναντι στους φιλοξενούμενους, αλλά χάρη στις επιτυχημένες επιθέσεις του Νίλσον, το κατέκτησε με 25-23.

Το μόνο που απέμενε στην ελληνική ομάδα ήταν να πάρει και το τρίτο σετ, ώστε να πετύχει μία "καθαρή" νίκη, που θα του έδινε νέες δυνάμεις για τη διεκδίκηση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων για πρόκριση στους "12" της διοργάνωσης.

Τελικά, το 3-0 ήρθε για τον Ηρακλή, που την επόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει εκ νέου την Τσέσκε, αυτή τη φορά εκτός έδρας, θέλοντας νέα νίκη επί των Τσέχων, για να μπει δυνατά στο κυνήγι της δεύτερης θέσης.

Εκεί βρίσκεται η ιταλική Κούνεο, που ηττήθηκε την Τρίτη από τις Κάννες στη Γαλλία με 3-0 (25-19, 27-25, 31-29) σετ.

Η συνέχεια με την ελληνική εκπροσώπηση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δίνεται την Πέμπτη, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στο Μαυροβούνιο για τον Β' όμιλο τη Μπουντούτσνοστ, θέλοντας να διατηρήσει το αήττητο και την πρώτη θέση, ενώ ο Ολυμπιακός, για τον Γ' όμιλο, δοκιμάζεται εκτός έδρας με την ισπανική Αλμερία, επιδιώκοντας να πετύχει και αυτός την παρθενική του νίκη στη διοργάνωση.

Η βαθμολογία του Α' ομίλου (σε 3 αγώνες)

Κάννες 6 9-1
Κούνεο 5 6-5
Ηρακλής 4 3-6
Τσέσκε 3 3-9















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ